Stemadvies van Gaia op Feesboek

HEET VAN DE NAALD. Open VLD verkoopt dierenwelzijn aan landbouw. Zopas stemden de liberalen op hun verkiezingscongres verschillende amendementen over dierenwelzijn: GEEN verbod op onverdoofd slachten, GEEN verbod op dwangvoederen van eenden en ganzen voor foie gras, GEEN verplichte sterilisatie van katten en tot overmaat van ramp vinden ze dat de bevoegdheid dierenwelzijn (gedeeltelijk) terug onder een minister voor Landbouw mag. Op hun toekomstcongres eind vorig jaar hadden ze nochtans opgenomen dat dierenrechten belangrijk zijn. Holle woorden, blijkt nu. Kortom wie dierenwelzijn echt belangrijk vindt, stemt op 25 mei NIET voor Open VLD.Vind ik leuk · · Delen · 12 april

3 gedachten over “Stemadvies van Gaia op Feesboek

  1. Geen verbod op onverdoofd slachten ! Geen verbod op dwangvoederen en geen verplichte sterillisatie op Mos… heu katten.. Dat zijn de drie hoogtepunten uit hun progamma . De restanten waarvoor ze de kiezers proberen warm te maken heeft alleen betrekking voor het “Liberalenwelzijn”.

  2. Ik voeg mij al lang af hoe je bv een kat kon verplichten een muis eerst te verdoven en dan pas op te eten…

    • Een kat eet zelden een muis op. Ze speelt ermee tot het muisje doodgemarteld de geest geeft. En dan brengt de lieve poes het schattige dode muisje naar haar baasjes, stoefend met haar prooi … waardoor de vrouw des huizes krijsend op tafel springt. En de man heel overtuigend zijn machorol kan spelen door de muis in de groene bak te gooien (wat eigenlijk niet mag) of door de wc te spoelen (wat ook niet mag, want dat is verkwisting van het water.)

Reacties zijn gesloten.