3 gedachten over “Stemadvies in Groot Brittanië

  1. De vraag der vragen is, hoe lang laat een (onterechte) beschadiging van deze affiche op zich wachten? Deze week waren in de gemeente waar ik woon de “verdraagzame actief” dit mat het afscheuren van Vlaams Belang affiches. Pvda en Spa bleven onbeschadigd. Eigenaardig toch!!!

  2. Roemeense bouwvakkers kunnen in Zweden 10x zoveel verdienen als thuis. Ze hoeven echter het dure zweedse leven niet te betalen, want ze doen het geld wel op in Roemenië, waar alles maar een fractie kost. Ze verdienen dus eigenlijk veel meer dan een Zweed die dezelfde job doet. Dit contrast is veel te groot om landen zomaar bijeen te gooien. De EU-oligarchen zijn knettergek en machtsgeil.

  3. Hoe moet ik die verkiezings affiche interpreteren ? Zit daar een rasechte Engelsman te bedelen die dank zij de bemoeizucht van de Groot Europese Heersers in de hoek is geduwd ten voordele van de verrijking ! en de slaafse houding van zijn huidige regering.. Is het dan geen terechte droom en hoop van die “aan lager wal geraakte Brit ” dat England terug een “Engelse” regering krijgt en die reeds verrijkte paljassen of Eurodictators met groene zeep aan hunne buik enz enz

Reacties zijn gesloten.