Een wet die het mogelijk maakt alle bankrekeningen op nul te zetten

“Centraal in deze oplichting staat de Europese Commissie en de EU leiders die aan de geboortewieg van een Europese Centrale Bank (ECB) hebben gestaan die in feite geen Centrale bank is. De ECB mag namelijk geen geld laten drukken, alleen de FED ban­ken kunnen hen hier een mandaat voor geven. Dat wil zeggen dat de euro niet eens een serieus wettig betaalmiddel is maar een fake betaalmiddel.”

“Er is 97% vals, niet bestaand, parasitair privébanken geld in om­loop. Dat wil eigenlijk zeggen dat elke euro in feite 32 euro waard is. Of we zouden met één euro van vandaag iets met de waarde van 32 euro aan moeten kunnen kopen.”

“De Noord Europeanen hebben het wel door maar de Zuid Europeanen zijn heel laconiek op dit gebied en ze zijn niet gestopt door het falen van de gehele Europese Commissie. Er kan maar één goede beslissing worden ge­nomen. Alle landen die de euro in gevaar brengen uit de eurozone gooien.”

Lees heel het artikel bij Stopdebankiers.nl

Een aanrader!

FT

 

2 gedachten over “Een wet die het mogelijk maakt alle bankrekeningen op nul te zetten

  1. Het is afwachten tot het ganse “ponzi-systeem” instort. De schuldbergen zijn inmiddels van die aard, dat ze nooit kunnen terugbetaald worden. Ofwel staakt men de terugbetaling, ofwel lokt men een hyperinflatie uit, om de schuldbergen te doen wegsmelten. Het komt er dan ook op aan tijdig het financiëel systeem te verlaten, alvorens men opgescheept zit met waardeloos geld.(zoals de hyperinflatie tijdens de Weimar-republiek). Of het nu gaat om de euro of de dollar, maakt geen verschil uit, beiden zijn immers gedoemd om onder te gaan. Met het scheppen van geld uit het niets poogt men het zinkende schip drijvende te houden. Ondertussen nemen de “insiders” hun voorzorgen. Terzelfder tijd wordt via de media de goed-nieuws show opgevoerd, met behulp van vervalste cijfers over alles en nog wat., om het “klootjesvolk” te misleiden. Het is nu wachten op een dramatische gebeurtenis om de ineenstorting uit te lokken. De crisis in Oekraïne biedt een gedroomde kans voor de verwachte derde wereldoorlog. Uit deze puinhoop moet dan de Nieuwe Wereld Orde ontstaan cfr. het principe “ordo ab chao”. Men kan de huidige financiële en geopolitieke problemen slechts begrijpen als men deze plaatst binnen dit streven naar de NWO. In feite verloopt alles volgens plan. Een plan dat er opgericht is om onze westerse beschaving te vernietigen. De “rode loper ” wordt dan ook uitgerold voor alles dat tot deze vernietiging bijdraagt. Al de problemen waarmee we geconfronteerd worden zijn dan ook geen toeval. Op dit niveau bestaat er immers geen toeval.!!!

  2. Uw geld is niet meer van u. Dankzij….? Ja…? Zeg het maar… De EU… Vooral doorgaan mer PvdA, VVD en D66 stemmen mensen, U betaalt de rekening daarna wel.

Reacties zijn gesloten.