Sprinkhanenplaag

Zelfs bij de menslievendste naïevelingen begint stilaan het licht te dagen.  We worden overspoeld: 1000 vluchtelingen per dag of meer.  Oekraïne, Griekenland… alles wordt betekenisloos als we de beelden zien van de grote aantallen ‘vluchtelingen’ die onze landen overrompelen, leegroven.  Ze komen van overal.  Uit Noord-Afrika, West-Afrika, Midden-Afrika, Oost-Afrika, uit het Midden-Oosten, uit het Verre Oosten, uit de Balkanlanden, uit… Allemaal ‘Syrië-vluchtelingen’…?  En we kunnen het hen zelfs niet kwalijk nemen.  Als je het vooruitzicht hebt in het goedgelovige, vrijgevige West-Europa een gemakkelijk leventje te leiden, wat zou je dan in eigen land nog moeite doen.

Wie grijpt in?  Wie wil onze cultuur, ons leven, onze kinderen beschermen?  Wegkijken kan niet meer.

Genocide.  Volkerenmoord.  Cultuurmoord.  Door een horde sprinkhanen die het land kaal vreten.  Sprinkhanen ploegen niet, zaaien niet.  Sprinkhanen zijn sprinkhanen.  De aard van het beestje.

De blanke bevolking moet uitgewist worden.  Blanke genocide.  De Paus en de EU zullen met het woordgebruik wel niet mee akkoord gaan, de VN nog minder.  Het eindspel is ingezet.

FT

2 gedachten over “Sprinkhanenplaag

  1. Er is niets aan te doen, vermits het de Schepper zelf is die de genen van de mensen beïnvloedt door de kosmische straling, waardoor alle moslims ter wereld gelijktijdig, van de Malediven tot in Marokko, radicaler werden, en alle westerlingen, van Europa tot Amerika, plotseling naïever.
    Omdat de evolutie van genetische manipulatie en kunstmatige intelligentie gestopt moet worden.

Reacties zijn gesloten.