5 gedachten over “Schokkend nieuws – bis

 1. Heeft ze gedaan, niet om de multikul op te dringen maar de enige ware. Ondanks Merkels verkiezingshulp heeft Erdogan de verkiezingen gewonnen. Op dat punt heeft Turkije van Europa en Merkel geleerd. Als Ierland ging dwars liggen bij het Lissabon verdrag heeft men de Ieren zolang laten kiezen tot de uitslag gepast was. Zo ook Erdogan. Voor 5 maanden heeft hij weliswaar de verkiezingen gewonnen maar niet met de absolute meerderheid. Maar het volk leert bij, tenslotte zijn er in Turkije ook media die het volk zeggen welke waarheid men te kiezen heeft. In noodgevallen sluit men enkele minder geliefde zenders om tot het juiste resultaat te komen.

  • Niet ondanks, maar dankzij Merkel…
   En de gestuurde “onrust” zal er ook wel iets mee te maken hebben. De toeristische industrie zag al een Tunesië-scenario aankomen: negatief reisadvies en alle gevolgen van dien.

   • Heb die ‘ondanks’ geschreven omdat ik van mening ben: wanneer een dergelijk mens zich komt moeien, je kansen verkeken zijn.

 2. 96% niet tevreden met Merkel? Ik geloof er geen barst van, de linkse tegenbetogingen zijn nog altijd groter als de rechtse manifestaties.
  De meeste duitsers weten heel goed waar Merkel naartoe wil: D als baas van een ééngemaakt machtig Europa, een wereldspeler zoals de VS. En de miljoenen migranten vangen hun kinderarmoede op. Bovendien zijn het moslims, vechtersbazen bij uitstek. Niets als verrijking dus.

 3. Het zal wel wat anders geweest zijn dat voor de “overwinning” van Erdogan heeft gezorgd !!! Fraude !!! Als het al volop gebeurt in het westen, dan gebeurt het zeker in het Oosten!!
  http://aanirfan.blogspot.be/2015/11/election-rigged-in-turkey-november-2015.html
  Het zijn immers de tellers die van belang zijn en niet de kiezers.
  Gezien de toestand in het Midden Oosten kunnen er dan ook geen risico’s genomen worden. Een toestand waar Turkije een meer dan smerige rol speelt, met daarbij dan ook nog de organisatie van de vreemdelingeninvasies naar het Westen.
  Invasies waar IM Erika actief bij betrokken is!!!

Reacties zijn gesloten.