De ongrijpbare invloed van Geert Wilders

De ongrijpbare invloed van Geert Wilders

Geert Wilders’ PVV stijgt in de peilingen naar recordhoogten. Aan de macht zal Wilders niet snel komen, maar intussen sijpelen zijn ideeën wel door naar de gevestigde politiek.
Geert Wilders heeft zijn woordenboek afgestoft en zijn favoriete hoofdstuk herontdekt. Na de afgelopen jaren de zijpaden Europa en gezondheidszorg te hebben bewandeld, kan de PVV-leider zich door de groeiende groep asielzoekers in Europa weer volop richten op zijn kernpunt: immigratie.  Lees verder…

PVV naar hoogste score in peilingen ooit.

peiling-2015-10-18

3 gedachten over “De ongrijpbare invloed van Geert Wilders

  1. 36 zetels is nog altijd maar 24%, en dat in een land waar Van Gogh en Fortuyn zijn vermoord, en waar alle leegstaande gebouwen, huizen en bungalowparken worden volgepropt met moslims. 76% vindt dat dus goed.

    • En in Vlaanderen hebben we ook zo een partij namelijk het Vlaams Belang en die haalt met moeite 10 % dus bij ons vindt dat 90 % goed

      • Neen, die haalde ook 24%, maar door een linkse meesterzet werden de kiezers naar een nieuwe ‘rechtse’ partij gelokt, die zich na de keus echter ontpopte tot de zoveelste linkse partij. Nog nooit werden zoveel moslims ingevoerd.

Reacties zijn gesloten.