4 gedachten over “Sarkozy over het Hooton plan

 1. ‘De vermenging vd volken is een verplichting voor de 21e eeuw’ zegt deze typische joodse stoker, maar zijn thuisland Israel laat wel 15 Soedanezen die zijn theorie wilden uitvoeren doodschieten door de Egyptische politie. Niets aan te doen, het is genetisch.

 2. Het Hooton plan was wel specifiek voor D bedoeld lees ik, om het nazisme eruit te kweken. Waarom Sarkozy dat ineens ook op FR wil toepassen, is een joods geheim. Overigens, met moslims gaat dat niet lukken, want die mengen niet.

 3. De nieuwe wereldorde is het doel. Het wordt niet met vredige middelen bereikt maar door een wereldoorlog. De plannen van 300 jaar geleden worden nu aan het doel toegevoegd. Dat doel is een mensheid van slaven, knechten in een ordening die Orwell beschreven heeft. Niet het opbouwen noch het verder stijgen van een ontwikkelde mensheid is het doel van de machten op de achtergrond maar een mensheid getekend door onwetendheid en bijgeloof. De plannen zijn afgesloten, de gewelddadige en bloedige uitvoering is begonnen. Parijs is een begin.

 4. Het Hooton plan is gewoon gebaseerd op het Coudenhove Kalergi plan, waar op de webstek reeds meermaals werd naar verwezen.
  Er blijft natuurlijk de vraag of Sarkozy een jood is, dan wel een afstammeling van de Khazaren, en bijgevolg een instrument is, in handen van de “Rothschild khazarian mafia.”
  http://www.veteranstoday.com/2015/03/08/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/
  Frans,
  Het Coudenhove Kalergi plan heeft betrekking op gans Europa, en de EUSSR is daar een geschikt instrument toe.
  De recente “aanslag” in Parijs zal daar niets aan veranderen.
  PS : Ben enkele dagen afwezig geweest en ben nog volop de commentaren en publicaties aan het doornemen, maar op het eerste zicht werden er geen “potten gebroken” zodat er geen gevaar is voor de “samenzweerders”.

Reacties zijn gesloten.