Rijpingsproces voor oorlog

In de eerste Golfoorlog 1990 werd de goegemeente opgeschrikt door de couveusekinderen in Koeweit die door Iraakse slachters afgemaakt werden.  Later bleek dat dit een georkestreerd nummertje was om de oorlog aanvaardbaar te maken voor de Amerikaanse bevolking.

In de tweede Golfoorlog 2003 zou Sadam Hoessein over massa vernietigingswapens beschikt hebben.  Leugens, zoals later bleek.

In 2011 wou men het Libische volk ‘beschermen’ voor hun despoot Ghadaffi: “We don’t turn a blind eye…”  De Amerikanen op vredesmissie!

Opvallende analyse van de toenmalige toestand in Libië en een voorspelling van de toekomst in Syrië:

Enkele dagen geleden werd de gifgas beschuldiging aan de regering Assad en diens beschermer Rusland als excuus gebruikt om zonder bewijs, zonder UNO-mandaat, Syrië aan te vallen en te bedreigen met meer aanvallen.

De gifgasaanval wordt “zonder enige twijfel” door alle westerse media en politici aanvaard.  Keren we even terug naar de vorige gifgas beschuldiging.

Een Zweedse artsenorganisatie bracht aan het licht dat de zgn. Witte Helmen, de Hollywoodversie van ‘djihadisten-zonder-grenzen, ofwel kinderen drogeerden en doodden of verkeerde levensreddende handelingen uitvoerden opdat ze als figuranten konden dienen voor filmopnamen geschikt bij de gifgasaanval.

Intussen is Syrië het kind van de Amerikaanse (af)rekening aan Rusland.

 

 

 

4 gedachten over “Rijpingsproces voor oorlog

 1. Escalatie Syrische oorlog
  Er zijn duidelijk nog zekerheden in het leven. Alle presidenten uit de geschiedenis van de VS hebben voor zover geweten oorlog gevoerd. En dus stond het in de steren geschreven dat ook Donald Trump dat zou doen. Mensen die dachten dat het ditmaal anders zou zijn blijken dan ook uitermate naïef te zijn geweest. De geschiedenis herhaalt zich want dat was met Barack Obama hetzelfde.
  Valse voorwendsels
  En dat men daarbij oorlog voert onder valse voorwendsels is ook niet nieuw. De originele bevolking van de VS had er zelfs een befaamde term voor: ‘Ze spreken met dubbele tong’. Ze zeggen A maar doen B. Niet dat dit voor wie wat van geschiedenis kent iets nieuw is.

  Neem chemische wapens. Toen De Iraakse president Saddam Hoessein – nota bene een oud-agent van de CIA – op 16 maart 1988 in het stadje Halabja gifgas gebruikte staken zowel de CIA als de Amerikaanse militaire veiligheid DIA en dus de regering in Washington de schuld op … Iran.

  Achteraf bleek uit later bekend gemaakte rapporten van diezelfde diensten dat men al 1983 wist dat het Saddam Hoessein was die sinds dan die wapens gebruikte. Het was Donald Rumsfeld die toen in 1983 als speciaal gezant van President Ronald Reagan voor het Midden-Oosten bij Saddam op bezoek ging om hem alle hulp toe te zeggen. Hij en de VS steunden dus het gebruik van gifgas.
  …..

  Al Qaeda en Israël juichen
  Dat al Qaeda vandaag staat te juichen zegt boekdelen. Evenzeer als de vanuit pro-Syrische bronnen gemelde aanval van ISIS in de provincie Homs waar die getroffen luchtmachtbasis ligt. Trump de man van al Qaeda. Gisteren verscheen er bij Reuters een bericht dat de heersers van Bahrein zeer tevreden zijn met Donald Trump. Uiteraard. Maar dat zijn wel de vrienden van die salafistische bendes.

  Onder het mom van de strijd tegen oorlogsmisdaden begaan Donald Trump en de rest van de westerse alliantie de grootst mogelijke oorlogsmisdaden. Want wat is het steunen van een gewapende opstand in een ander land anders dan een oorlogsmisdaad?

  Zeker als we zien dat ze hier al zeven jaar een nest koppensnellers van al Qaeda en consoorten steunen, zelfs met wapens. Figuren als een Alexander De Croo, vice-premier voor Open-VLD in de regering Charles Michel, zijn dan ook hypocrieten van de hoogste orde.
  Geld inzamelen voor noodhulp aan Jemen en ondertussen de Saoedische oorlog tegen dat land, incluis met een blokkade, steunen. Een oorlog waarbij al Qaeda meevecht met de Saoedi’s en dus de Belgen. En intussen maar zeuren over Waalse wapenleveranties aan die salafistische prinsen daar. Een kwestie van durf of pure domheid. Geloofwaardigheid: –100.

  Willy Van Damme

  Bron:
  https://willyvandamme.wordpress.com/2017/04/07/escalatie-syrische-oorlog/

 2. Herman Matthijs schrijft in Knack:” na 6 jaar burgeroorlog en meer dan 150 gifgas aanvallen in Syrië, treedt Donald Trump militair op tegen het regime Assad, met een raketaanval als reactie op de VERMEENDE gifgasaanval op een dorp…”

  Het blog Don Quichotte brengt onder de titel Fake News Alert: “de schaamteloze beelden van gewonde en dode kinderen, ingezet door onze criminele media in het Westen zijn allemaal gefaked. Nep dus.
  Er heeft geen gifgasaanval plaats gevonden. Het was een complete ‘Wagging the Dog’.”

  Op de beelden kregen we inderdaad meestal kinderen te zien. De film Wag the Dog van Zachary Hubband uit 1997 kan je via Youtube bekijken, het is een aanklacht tegen Amerika en haar zetbazen.
  Misschien kan de redactie hem op Golfbrekers ook in de kijker zetten.

Reacties zijn gesloten.