6 gedachten over “Resultaat van ‘westerse’ bemoeienissen in het M.O.

 1. Het begon in feite met het liquideren van Sadam Houssein en met de liquidatie van Kadhafi. Met dank aan de USA en ook aan Frankrijk en aan Engeland.

  • En nu zouden de Belgen ook een stad gebombardeerd hebben met zes dode burgers als resultaat. De Russen hebben het gezien en Van de Put ontkent in een gesloten commissie met bewijzen. Van de Put heeft gelijk: Belgen doen zoiets niet.
   Ze hebben al wel andere bombardementen uitgevoerd, volgens dezelfde heer, maar blijkbaar zonder enig gevolg want geen kat die er iets over weet.
   In Terzake kwam onze bron ook vertellen dat we in oorlog zijn. Aan welk land heeft hij en het parlement een oorlogsverklaring bezorgd?

 2. Waarheid en leugen zijn niet op een eenvoudige wijze te achterhalen.
  Wat ik wel weet is dat het nooit verkeerd is om zich een duidelijk beeld “trachten”te vormen door beide partijen aan het woord te laten.
  Vandaar dat ik het enorm belangrijk vind om zich,wars van alle “informatie”,een objectief beeld proberen te vormen en niet mee te huilen met de wolven in het bos.
  Ik beschouw dergelijk interview dan ook als tegengif tegen alle eenzijdige informatie die ons door de media door de strot wordt geduwd.

  Vriendelijke groeten.

 3. Intussen hebben in Augsburg 40 Syrische vluchtelingen de wereldgemeenschap opgevorderd om in Aleppo toe te slaan. Allemaal mannen op weerbare leeftijd, die hun familie in de steek lieten, om in Duitsland te vorderen dat andere mensen hun oorlog uitvechten. Ze zijn er zelf te laf voor. Bovendien blijkt uit hun bezorgdheid voor Aleppo dat het hier om sympathisanten van de terroristen gaat, die in Aleppo mensen als menselijk schild misbruiken. Ze noemen dat solidariteit met Aleppo.

 4. En hoe staat het inmiddels met het Iraakse overwinning sprookje op IS, geschreven door Uncle Sam?
  Het door de Amerikanen opgeleide en uitgeruste Iraakse leger is tot op 20 km van Mossul opgerukt. Op vijf dagen hebben ze 10 km land heroverd.
  Hoe zeer de moslim sluipmoordenaars in Mossul in het nauw zitten toont hun uitval naar het Noord-Oosten, namelijk de aanval op de stad Kirkuk.
  Een luchtmacht die echt wil strijden, zou ze tenminste op die uitval naar Kirkuk volledig vernietigd hebben. Maar omdat de Amerikanen hun eigen schepping niet te veel willen schaden, hebben ze daarvan afgezien.

Reacties zijn gesloten.