Besparen? 1 miljoen voor ‘probleembuurt’ het Kiel

Afbeeldingsresultaat voor islamiseringOok daarvoor wordt er geld ‘uitgetrokken’.  Moet ons een iemand duidelijk maken hoe dit werkt.  Geld uittrekken?  Of is het geld uitrekken?  Geld… voor wie, voor wat, voor…? Goed  geraden.  En wij maar denken dat er geen geld is, dat we moeten zuinig zijn, de armlastige staat ondersteunen…  Maar ook hiervoor is er ook altijd geld te vinden.

Het Kiel, de evenknie van Borgerocco, met dezelfde verrijkingsproblemen, krijgt geld voor de “Antwerp Children’s Zone”.  Een uitvinding van de onovertroffen blauwe schepene (…in sommige kranten wordt hij de N-VA toegedicht … we geraken de tel kwijt…) Claude Marinower.  Antwerp Children’s Zone.  De Antwerpse kinderzone.  Alsof het om de moslim versie van Lebensborn gaat.

En daar ondervinden de scholen problemen met de leerlingen en hun makers.  We citeren:

“Ik leid de school inmiddels acht jaar”, vertelt de directrice. “En elk jaar is het moeilijker geworden. Steeds meer kinderen van zes, zeven jaar zagen nog nooit een klas van dichtbij.

Er zijn zoveel ouders die met de handen in het haar zitten als ze hun kinderen willen helpen met leren. Ruim de helft van de moeders kan niet lezen of schrijven…”

Lees meer…

En hier ziet u een video die een beeld geeft van de samenstelling van de Kielse bevolking.  Volgens de twee Gutmenschen, die de cameraman heeft kunnen opsnorren, gaat het hen goed en zien ze geen reden om te verhuizen.

www.marinower.be

 

8 gedachten over “Besparen? 1 miljoen voor ‘probleembuurt’ het Kiel

 1. We worden inderdaad met besparingen te allen kante om de oren geslagen maar voor het Kiel heeft er zich een wonderbaarlijke vermenigvuldiging van de centen voor gedaan, centen die er zogezegd niet zijn…
  Bovendien denkt de heer Marinower dat zijn project op een veel hoger vlak getild wordt door het een Engelse naam te geven. Zoals men weet is Engels de
  de ambtelijke taal in Antwerpen en zeker op het Kiel…

 2. Deùùùùùù: Wat baat het om een nota te schrijven (in ‘t Nederlands) indien de meeste ouders ONGELETTERD zijn ?
  Dat is een prachtig voorbeeld van het al-oud gezegde: “Parels voor de varkens werpen”.

 3. 1- Marinower zorgt er wel voor dat de scholen van zijn geloofsgenoten vrij blijven van moslim, dus daar geen Antwerp Children’s zone.
  2- Sam van Roy verwijt Homans niets tegen koran scholen te hebben. Ik ook niet. Laat ze met z’n allen naar een moslim school gaan. Blijven onze kinderen onder hen. Trouwens als Homans iets tegen koran scholen moet hebben, moet ze bijgevolg ook iets tegen Thora scholen hebben. Logisch gevolg door Sam over het hoofd gezien.
  3- Lebensborn had niets met scholen te maken, maar was een materniteit. Tevens werden daar ook ongetrouwde moeders opgevangen en als ze hun kinderen vrij gaven voor adoptie, werd voor adoptie ouders gezorgd.
  Ik dank nog altijd mijn voornaam, Inge, aan de directrice van de Lebensborn ‘Ardennen’, Inge Viermetz. Waarbij ik ter verduidelijking wil zeggen dat mijn moeder niet ongetrouwd was, maar weduwe bij mijn geboorte.

  • Inderdaad Anna, over Lebensborn doen er nog altijd de meest stompzinnige verhalen de ronde. Zelfs de redactie slaat nog fameus de bal helemaal mis !

 4. Geachte redactie,
  Als ik me niet vergis dacht ik dat Claude Marinower een Jood was. Niet dat daar iets mis mee is hé. Maar deze joodse advocaat gaat in debatten op ATV liever zijn ongenoegen uiten tegenover het Vlaams Belang. Niettegenstaande Joden en Vlaams Belang de zelfde vijand hebben, namelijk de islam. Vandaar dat ik Marinower niet goed begrijp, over zij die met hem zijn uit hij zijn ongenoegen, voor zij die tegen hem zijn is er pampergeld. Rare jongen die Marinower.

Reacties zijn gesloten.