7 gedachten over “Reisadvies…

  1. Wanneer neemt de redactie van Golfbrekers een Hijaab-dragende Moslima in dienst ? Iedereen moet meegaan met zijn tijd ! Ik denk dat Lolita best een medewerkster kan gebruiken Fatima Wadismedath zou misschien de Arabische lezers van uw blog kunnen bekoren met het voorstellen van de top tien , populaire Arabische klaagzangen

    • We zullen je voorstel agenderen op de volgende bijeenkomst van ons directiecomité!

  2. De enige reden dat ze er daar nog geen echte problemen mee hebben, is omdat de moslims daar nog een “echte” minderheid zijn. Problemen met moslims beginnen maar als ze een bepaald percentage gaan uitmaken van de totale bevolking. Daar zijn hier ook al meerdere posts over langsgekomen. ‘t Zou mij trouwens ook niet verwonderen dat de geïnterviewden hier nogal “uitgekozen” zijn. Alles is mij wat TE positief.

  3. Hopelijk heeft het de ogen geopend van de Europese gelukzoekers en vertrekken ze massaal naar New York om aan hun geloofsgenoot Obama hun stem te geven want hij zal ze nodig hebben en wij zijn er vanaf.

  4. Gisteren moest ik nog eens ik Antwerpen zijn. U weet wel de stad van A, die van iedereen is, volgens ene P. Janssens. Het was weer een tijd geleden dat ik mij nog in de stad van A begeven had, maar ik moest wel om zakelijke redenen. De stad van A die van iedereen is, is dan ook wel degelijk van iedereen. Maar ik kan u zeggen dat de stad van A die van iedereen is zeker MIJN stad NIET MEER is, maar wel die van iedereen.Mag ik er bij vermelden dat ik mij dan nog voorzichtig uitdruk.

Reacties zijn gesloten.