Realistische kijk op non-racisme

Ik ben geen racist, maar…"

Elke normale discussie over de zgn. blanke voorrechten (white privilege in modern Nederlands) is onmogelijk. Van de ochtend tot de avond, heel de dag door, bij alle media wordt ons n.a.v. de fatale afloop van een arrestatie in de VSA hét ultieme verwijt – racisme – als Kaïns vervloeking opgedrongen. En ja hoor, de linkse Gutmenschenindustrie loopt meer dan gewillig – zelfs happig – mee in de zelfkastijdings-koers naar de mea-culpa-eindstreep. Als advocaat van de duivel durven we stellen dat hierdoor juist racisten gemaakt worden!

We zijn het meer dan beu. Je mag je begot niet meer goed voelen in je eigen van oudsher bekende gemeenschap. Je moét en zàl de multicul-, de multicolor-, de multigeslachts-, de multireligie-… samenleving omarmen, verheerlijken. Zo niet, ben je een racist. Het zij zo… We beschouwen die intussen als een geuzennaam.

Kijk even mee naar Brandon Tatum die op 5 minuten tijd duidelijk maakt waarom er géén racisme in de VSA (… en hier nog minder) bestaat:

“White privilege is an attempt by the left to divide Americans by race.”

Dit gezegd zijnde, ging hij enkele dagen geleden in op het zgn. rasgeïnspireerde politiegeweld, de zgn. impulsieve protesten, de vernielingen, de brandstichtingen, de diefstallen. Hij noemt de actie van de politie die tot de dood van Floyd leidde een uitgelokt delirium, ziet er echter geen racistische motivering in. Slechts één agent was trouwens blank. Hij geeft cijfers over politietussenkomsten, het waarom en hoe. Brandon vindt dat er geen sprake is van “gerechtigheid”, maar wel van “wraak”. Hij stelt dat de overheid de plicht heeft een einde aan de vernielingen en rooftochten te maken – en ja – dat die kan en moet afgedwongen worden. Het zijn de linkse relschoppers, in opdracht van de poppenspelers, die het geweld aangewakkerd hebben: de gekleurde militanten zijn de nuttige idioten die hun eigen gemeenschap helpen kapot te maken.

Ondertiteling en vertaling der video’s via icoontjes onderaan.

Eén gedachte over “Realistische kijk op non-racisme

 1. Als we het over racisme hebben, dienen we te kijken naar de oorsprong van de rassenleer :
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Arthur_de_Gobineau
  met citaat :
  “Arthur de Gobineau, werkelijke naam Joseph Arthur, comte de Les Pléiades (Ville-d’Avray, ook bekend onder de naam Comte de Gobineau (nabij Parijs), 14 juli 1816 — Turijn, 13 oktober 1882) was een Franse diplomaat, politicus, rassentheoreticus en schrijver. Hij werd vooral bekend door zijn werk over de ongelijkheid van de mens, Essai sur l’inégalité des races humaines (‘Verhandeling over de ongelijkheid van de menselijke rassen’). Dit werk werd gepubliceerd in twee delen (in 1853 en 1855). Volgens zijn rassentheorie was er sprake van een wit ras dat superieur was aan de andere twee rassen, het negroïde en het mongoloïde ras. Door rassenvermenging zou in zijn ogen de menselijke soort degenereren.” (=einde citaat).
  Als er in België zijn die zich superieur (= la Race des Seigneurs) voelen , dan zijn het de Franstaligen tegenover de “sales flamins”. (en dit sinds de Franse bezetting, waarmee “la Race des Seigneurs” collaboreerden).
  Een superioriteit, en ermee gepaard tergende minachting, die beloond wordt met machtsposities, decoraties en adellijke titels… en waarvan de sporen ook zijn weer te vinden in het openbaar domein, op gebouwen en in de benamingen van de straten.
  Waar wachten de Vlaamse beweging en partijen op, om de verwijdering ervan te eisen. De lat dient immers gelijk te liggen.
  Als we het vandaag over “racisme”(sic) hebben, dan heeft dit niets te zien met de voormelde rassenleer, maar wel met het verzet van de autochtone bevolking (of een deel ervan) tegen de vreemdelingeninvasies – bezettingen – plunderingen – terreur .. (niet beperkende opsomming). Invasies die kaderen in het Coudenhove Kalergi plan, en die worden uitgevoerd met behulp van de linkse en logemaffia’s, zijnde schurftige verraders en saboteurs, die onze westerse maatschappij willen vernietigen, en vooral de Christelijke wortels ervan, waar Mr Wouters zo pas ook al heeft naar verwezen.

  Bezettingen die gepaard gaan met vernederingen, lasterlijke aantijgingen, leugens en bedrog van de MSM leugen – en verraderspers.
  Bezettingen waarover de waarheid werd strafbaar gesteld, via muilkorfwetten, waarbij de autochtonen elke dag door de str.. worden gesleurd.
  Bezetters en de collaborateurs die van de autochtonen eisen dat ze de koord gaan kopen en betalen waarmee ze zich moeten ophangen. (vrij naar Lenin).
  Bezetters en verraders die dan hun kop breken over het feit dat niet iedereen dol enthousiast staat te springen om zelfmoord plegen.
  Autochtonen dus die hun land en volk verdedigen, en een toekomst willen hebben, en baas willen blijven in hun eigen “kot”. Autochtonen die razend zijn op de verraders en collaborateurs, die mee verantwoordelijk zijn voor de multiculturele beerput waarin we ons bevinden.
  Onze Vlaamse soldaten die in 14 – 18 aan de IJzer de dood werden ingejaagd door een Vlaams hatende francofiele loge officieren kaste.. moeten zich elke dag in hun graf omdraaien, bij het zien van deze multiculturele beerput.
  Als het voormelde allemaal racisme is, dan was het verzet tijdens WO II dat ook. Opnieuw dient de lat gelijk te liggen.
  En om af te sluiten een citaat :
  If all of the dead allied soldiers could see their countries now, they would have thrown down their weapons and fought with the Germans.” -David Irving (=einde citaat).
  Dit citaat vat alles samen in één kernachtige zin.

Reacties zijn gesloten.