Salvini weg: illegalen erin.

Asylum seekers illegally returned from Italy to Slovenia, NGOs ...

De Balkanroute is opnieuw, zoals de vorige jaren, de weg naar de all-in verzorgingsmaatschappij. Sinds Salvini niet meer het Italiaanse roer in handen heeft, loopt het mis.

Ze zijn er weer, de verrijkers, de knelpuntberoepers, de “waardevoller dan goud”-universitairen. De Turkse regering doet wat ze beloofd heeft: ze schuift de tafelschuimers door naar EUropa: is het niet via de Griekse grens, dan via andere reisroutes.

Vrijdag bestormden zo’n zestig illegale immigranten, uitsluitend mannen uit Afghanistan, de Italiaans-Sloveense grens in het zuiden van Triëst. Op dit moment komen er dagelijks tientallen asielzoekers aan, waarschijnlijk vanuit vluchtelingencentra in Turkije, naar Gorizia, Triëst en Tarvisio, melden de burgemeesters van de betrokken gemeenten. Naar verluidt is de immigrantenstroom verdrievoudigd tegenover dezelfde periode een jaar geleden. (…)

Tijdens Matteo Salvini’s periode als minister van Binnenlandse Zaken stopte de pendeldienst over de Middellandse Zee en werden de wetten op een breed scala van migrantengerelateerde punten aangescherpt. Dit zorgde ervoor dat veel politieke tegenstanders woedend werden en vielen ze Salvini op alle mogelijke manieren aan, ongeacht of het beleid goed was voor Italië of niet. Nu blijkt uit een lek dat de rechters die de voormalige minister voortdurend aanvielen, erkenden dat ze geen enkele fout zagen in het optreden van Salvini, maar dat men toch alles in het werk moest stellen om hem te saboteren. (…)

Het spijt me te moeten zeggen dat ik niet echt zie wat Salvini fout doet. Er worden voortdurend pogingen ondernomen om Italië illegaal binnen te komen, en de minister van Binnenlandse Zaken grijpt in om dit te voorkomen”, schreef Paolo Auriemma, hoofdaanklager in Viterbo, in een gesprek met Luca Palamara, voormalig voorzitter van de nationale vereniging van rechters.

“Je hebt gelijk. Maar nu moeten we hem [Salvini] aanvallen”, antwoordde Palamara.”

Migliaia di islamici in marcia verso l’Italia: centinaia passano frontiera

Blijkt dat de welkomgeestdrift in Italië dan toch onder nul gedaald is. Twee NGO’s – die hun kost verdienen door wereldreizigers bij hun illegale reis bij te staan, zijn verontwaardigd. In het NO van Italië zou de overheid “illegaal” te werk gaan door asielzoekers – die illegaal het Italiaanse grondgebied binnen drongen – terug naar Slovenië te sturen. Zij klagen ook aan dat de (her)toelatingsprocedures tussen Slovenië, Kroatië en Bosnië verhinderen dat mensen asiel in de EU kunnen aanvragen. Het Italiaanse Solidariteitsconsortium (ICS) en de katholieke Caritas van Triëste publiceerden een persmededeling op 28 mei waarin ze hun “grote bezorgdheid” uitdrukten over de “toepassing van de informele terugname van migranten” van Italië naar Slovenië. ICS en Caritas zeggen dat de overheid illegaal bezig is door illegalen de toegang tot de vetpotten van de EU te ontzeggen. Immers: zij moeten eerst nagaan of de illegalen überhaupt eerst wel een ander EU-land betreden hebben… u weet wel, het Dublin akkoord. Waarschijnlijk werden de Pakistanen, Afghanen, Marokkanen, Syriërs, Irakezen… e.a. “informeel” met een parachute gedropt? (…)

4 gedachten over “Salvini weg: illegalen erin.

  • Alex, wie zijn dat? zijn de migranten? Uit welk land komen die? Wat doen die voor de kost? Wat zijn hun bijdragen aan ons land?☺☺☺

 1. Het probleem voor Salvini is niet het Italiaanse gerecht, maar wel het feit dat zijn partij, zoals ook tal van anderen, hun ziel hebben verkocht aan de duivel. Hierdoor is Salvini, zoals de rest, gedoemd om te zwijgen, en nog erger ; om te liegen over het Coudenhove Kalergi plan, en wie daar achter schuil gaat.
  Moest hij vrij uit kunnen en willen spreken, dan kan hij de verborgen agenda’s met naam en toenaam op tafel gooien, en de verraders ontmaskeren.
  Als men de juiste en volledige diagnose van deze invasie kanker , niet mag stellen, dient het tot niets er over te blijven zeuren.
  En zijn vijanden weten ook dat hij deze diagnose niet mag stellen, en dus moet zwijgen. Over de achtergronden :
  https://www.medias-presse.info/enquete-2-cest-au-jerusalem-leaders-summit-qua-ete-imagine-the-movement-preside-par-mischael-modrikamen-ex-president-de-la-synagogue-liberale-de-bruxelles/98556/
  met citaat :
  “Début septembre 2018, Modrikamen s’est rendu en Italie, en compagnie de Steve Bannon, pour recruter Matteo Salvini au sein du club.” (=einde citaat).
  Bekijk ook de andere namen in de link !!! Ga daarmee naar de oorlog !!
  Zijn lidmaatschap van de club heeft echter niet verhinderd, dat hij nadien de dolksteek in de rug kreeg van de club !!!
  Momenteel zit Italië opgescheept met een logemaffia regering, en één der belangrijkste opdrachten van de logemaffia’s is momenteel dit Coudenhove Kalergi plan uitvoeren.
  https://tuttaunaltrastoriaitaliana.com/wp-content/uploads/2019/07/Genocide-of-Europeans1.pdf
  met titel :
  “The masonic hatred against Christians, the Kalergi Plan and the New World Order” (=einde titel)
  Ik verwijs naar de tekst in de link, die ook over België gaat.
  T.a.v. Mr Wouters : Voormelde tekst bevat zeer nuttige info !! Omwille van juridische redenen is het altijd nuttig over andere bronnen te beschikken voor Uw publicaties.
  Voormelde tekst is ook van belang om de huidige “terreuracties” (sic) tegen het racisme te begrijpen. Terreuracties die de uitvoering van dit Coudenhove Kalergi plan moeten versnellen.

 2. Ik ben héél bang voor de toekomst van mijn/onze kinderen én kleinkinderen, ik zie een enorm zwart gat steeds groter worden.
  Politiek is niet meer bezig met de veiligheid en het welzijn van eigen volk maar met eigen profijt.
  Er is maar één redding die effectief resultaat kan opleveren en dat is massaal stemmen voor Het Vlaams Belang en die linkse groene rotzooi overal verwijderen want onkruid veroorzaakt overlast.

Reacties zijn gesloten.