Raindrops falling on my head…

Wes Hardin“Britain First”, een groepering die strijdt tegen de islamisering van Groot-Brittanië, heeft een overwinning geboekt.

In het vooruitzicht van een grote tegenbetoging van leden van “Britain First” hebben Anjem Chaudary – de grootste haatbaard woonachtig in GB – en zijn clubje Sharia Project hun betoging tegen het legale gokken op de Edgware Road* (Londen) afgelast.

In hun verklaring wijten zij het afblazen van de protestmars aan het regenachtige weer en zeggen – eigenaardig genoeg – tegelijkertijd dat die regen een teken van Allah is om het kafir (ongelovige) Britse volk tot inkeer te brengen.

Reden tot nadenken: hebben djihadisten schrik nat te worden of was het misschien de angst voor een  vastberaden tegenmanifestatie die hen deed afhaken?

Wes Hardin

* http://www.yelp.co.uk/search?cflt=casinos&find_loc=Edgware+Road%2C+Gt+Lon%2C+London

Britain First

 

 

Eén gedachte over “Raindrops falling on my head…

  1. Het wordt tijd dat de gewone ‘man’ in de straat, laten we zeggen de Edith of de Alphy uit Coronation Street, voor zijn rechten opkomt en zijn vrijheid gaat verdedigen overal waar die wordt aangevallen.

    Het is jammer dat er alleen een klein aantal mensen is dat actief deel wil nemen aan het verzet. Dit doet mij denken aan de bezettingstijd, toen waren er in Nederland 300.000 betalende leden van de NSB en er waren slechts 80.000 leden van het verzet, maar dat was achteraf geteld, nádat de Duitsers waren verlagen, toen waren er 80.000 verzetsleden. Het merendeel was natuurlijk een na-oorlogse verzetsheld die er alleen in stilzwijgende sympathie bij was, maar lichamelijk niet. Ons land telde toen maximaal 80.000 mensen die zich verzetten, twaalf miljoen mensen die schikten in hun lot en 300.000 mensen die het hartgrondig eens waren met de bezetter.

    Voor Engeland zijn de cijfers alleen nog effe iets erger. Ongeveer 300 mensen die tegen de haat en het fascisme zijn, tachtig miljoen mensen die het geen reet uitmaakt en tientallen miljoenen mensen die Engeland het liefste in de stront zien verdwijnen. Nee, het beeld is duidelijk.

    (sorry voor deze Godwin op deze maandagochtend)

Reacties zijn gesloten.