Nazi-alarm

Nazi-alarm wegens petitie tegen regenboogonderwijsplan


Eergisteren plaatsten wij een artikel “Nieuw schoolplan krijgt tegenwind” met daarbij de mogelijkheid tot ondertekening van een petitie tegen de multi-inter-uni-seksonderwijsplannen in Baden-Württemberg.  Dagelijks stijgt het aantal handtekeningen en de rood-groene regering zit er verveeld mee.  Daarom werd de NRW-zender (Südwestrundfunk) ingeschakeld om de petitie in een verdacht daglicht te stellen.  Vertrouwde liefkozende woorden aan het adres van de initiatiefnemers weerklinken: “leven in een vorige eeuw” is daarbij nog de vriendelijkste reactie.  “Extreem-rechts” is uiteraard de énige conclusie.

De CDU van kanselier Angela Merkel , in Baden-Württemberg in de oppositie,  zwijgt in alle talen.  Zo kennen we ze, de tsjeven.

Nogmaals: wie wil steunen, kan tekenen tot 27 januari, datum waarop het aantal van  100.000 protesthandtekeningen moet bereikt worden.

Petitie
FT

5 gedachten over “Nazi-alarm

  1. De holebilobby is een joods onderonsje, net zoals de Russische revolutie in 1917 dat was. Het zijn nu eenmaal beroepsstokers.

    • Je hebt recht op je mening, Raymond, maar we nemen aan dat een aantal, zoniet de meerderheid, van de lezers het niet met je eens zal zijn.

  2. Pingback: Regenboog-onderwijsplannen op de voorpagina van de kranten | Golfbrekers

  3. Redactie: Joe Biden heeft de joodse gemeenschap onlangs toch bedankt voor hun tomeloze inzet voor de homolobby in de US? Waarom zou dat hier anders zijn?

Reacties zijn gesloten.