5 gedachten over “Pat Condell: “Sir Andy”

  1. Overal zitten de verraders van onze westerse beschaving, zoals Pat zei. Deze haatzaaier krijgt uitgebreid aandacht in de pers en op BBC. Het is meer dan de hoogste tijd dat “correcte politici” het spionnencentrum van Youssef le Blanc, de liegers (liga) voor de rechten van de mens hun ogen open trekken, en tot het besef komen dat heel hun multicul sprookje nog bozer is dan de boze wolf. Sta verdomme eindelijk aan onze kant. Want op termijn zal ook de haat van de islam jullie treffen. En dan moet je niet komen zeggen, we hebben het niet geweten.

  2. Ik vraag me af of Anjem CHOUDARY , “Andy” pour les femmes , ook het Nieuwe Jaar gevierd heeft met , naar ik vermoed, buitensporig drinken van munt the . Zijn geloofsgenoten van Dubai in ieder geval wel , met maar liefst 400.000 vuurpijlen , het grootste vuurwerk aller tijden ! Maar is die viering wel halal ? vermits onze kalender , de Gregoriaanse , ontstaan is , in de schoot van de Rooms Katholieke kerk ! in het jaar onzer Heren 1582 . Ik denk dat “Andy” daar geen weet van heeft , anders had hij onze kalender alang naar het hellevuur verwezen Ik vraag me persoonlijk , ook af hoeveel zweepslagen ik heb verdiend op het feestje van gisterenavond , nochtans heb ik niet veel gedronken , muntthe , waar ge helemaal niet vrolijk van wordt , was er niet dus ……! Allah , vrede zij met … enz enz vergeve het mij !

Reacties zijn gesloten.