Beeldenstorm in Münsterland (Westfalen)

Heiligenbeelden en christelijke symbolen zijn een weerloze prooi voor de vernielingsdrang van …

De politie zoekt naar de dader(s).  Het zou kunnen dat het niet om vandalisme gaat, maar dat er religieuze motieven achter steken. Het zou kunnen…

Meer hierover

Maar ook in Augsburg, München, Berchtesgaden, in Hessen en elders in Duitsland nemen de uitingen van vijandschap toe.  Te veel om allemaal op te noemen.

Via dit bruggetje leest u meer.

FT

 

 

 

1 gedachte op “Beeldenstorm in Münsterland (Westfalen)

  1. “Het zou kunnen”. Het zou ook kunnen dat de lieverdjes die dit doen zich vervelen, ze gaan niet graag naar school want daar worden ze gediscrimineerd door blanke racisten. Ze vervelen zich omdat ze niet graag werken, discriminatie door blanke racist. Ze vervelen zich omdat ze niet begrepen worden door blanke racist. Ze vervelen zich met centen in hun zakken die komen van blanke racist. En dan begrijpt de blanke racist niet dat ze al eens graag een heiligenbeeld vernielen. Blanke racist gaat toch ook naar de kermis om plaasteren pijpjes kapot te schieten. Plaasteren beelden zijn wel wat groter, maar dat is nog plezanter. En ‘t is maar van christen honden, dat is meegenomen, vooral als je, je verveelt. Meer moet de racistische politie in Duitsland hier niet achter zoeken.

Reacties zijn gesloten.