3 gedachten over “Puntjes op de “i”

 1. Dat ik Filip Dewinter voor de volle 100% gelijk geef mag zeker niet verbazen. Wat mij wel verbaast, en waar ik mij ook aan erger (ik schreef het hier reeds enkele weken geleden ook al) zijn de 2 “parlementsleden” die achter Dewinter zitten. Madam zit te schrijven (of doet alsof) mijnheer zit te tokkelen op zijn smartphone en laptop. Ze geven niet de minste indruk van interesse te hebben in wat Dewinter verteld. Bij een kort algemeen beeld van de kamer is het met de rest van de “parlementairen” geen haar beter. Hun afkeer tegen het Vlaams Belang staat boven de veiligheid van het belgische volk. Waarschijnlijk beseffen ze nog altijd niet dat ook hun eigen veiligheid in het gedrang is. Het is wraakroepend hoe de “verkozenen des volk” terrorisme nog altijd beschouwen als zijnde ver van hun bed.

  • Een betere volksvertegenwoordiger als Filip Dewinter zullen we maar heel moeilijk vinden Ik waardeer hem. Ge moet het maar doen.

 2. Sjeik Yusef al-Ayeri heeft een boek geschreven. In het Duits vertaald heet het ‘Konstanten am Weg des Jihads’. Sjeik Ayeri is intussen al wel bij Allah, maar zijn boek leeft en wordt druk geraadpleegd.

  Zijn manschappen moeten er de moed inhouden want de 8 meest betekenisvolle nederlagen waardoor de islam verzwakt, zijn de volgende:
  – het volgen van de wegen van de kuffar (ongelovige), zij het hun religie, hun levensstijl, hun denken enz.
  – het aanvaarden van de superioriteit van de kuffar.
  – welwillendheid en genegenheid voor de kuffar.
  – gehoorzaamheid aan de kuffar.
  – de hoop op de zege verliezen.
  – de vasten opgeven.
  – de opgave van de hoop op een militaire zege.
  – de angst voor de vijand in plaats van voor Allah.

  Verder brengt hij zijn ‘strijders’ in herinnering wat Allah belooft als ze als martelaar sterven voor de goede zaak:
  – alle zonden worden hem vergeven bij het vergieten van de eerste druppel bloed.
  – Allah erkent zijn status in het paradijs.
  – hij wordt gekleed in de kledij van de imam.
  – hij wordt behoed voor de straf van het graf (die straf is geen lachertje)
  – hij is zeker niet bestraft te worden op de dag van het jongste gerecht.
  – hem wordt een kroon van eer op het hoofd gezet.
  – hem wordt de voorspraak verleend voor 70 van zijn familieleden.

  De martelaren van de jihad vallen wel naast de 72 maagden want Allah, die groot is, heeft dat nergens beloofd in de koran, dat heeft de hadith erbij gesleurd en die woorden kunnen niet vergeleken worden met wat Allah te zeggen heeft. Maar met wat de martelaren toekomt kunnen ze meer dan tevreden zijn, zo tevreden dat ze de ‘strijd’ zonder dralen moeten voortzetten.

Reacties zijn gesloten.