Poetin: Turkije is niet Europa

EU bevestigt verlenging sancties Rusland

De Europese Unie heeft de handelssancties tegen Rusland vandaag (21.12.15) met zes maanden verlengd. Ze zouden op 31 januari aflopen, maar blijven van kracht tot 31 juli 2016, besloten de 28 lidstaten vrijdag al in Brussel op ambtelijk niveau. De EU-ministerraad heeft de stap vandaag in Brussel bekrachtigd.   Lees verder…

3 gedachten over “Poetin: Turkije is niet Europa

 1. Aan alle moslims ,alabieten , soenieten ,rooiebieten , kustmentieten …enz gematigde , minder gematigde ,extreme en Is-sers…een zalig kerstfeest gewenst !
  Ook de Willkommenfluchtelingen , onze knappe wereldleiders die al die miserie op ons uitstorten .De diversiteitsmaniiakken ,groene en rode beleidsmakers en naastenliefhebbers . Uiteraard ook de redactie , zijn sympathisanten en reactieschrijvers die voorbeelden zijn van goede wil .

 2. Op influisteren van de US regering?
  Toevallig weet die ook niet meer wat ze wil.
  Aan de ene kant wil ze de coalitie met Rusland in stand houden als het om het bekampen van IS gaat.
  Aan de andere kant heeft ze de sancties van het voorjaar 2014 – als reactie op het geslaagde Krim referendum – uitgebreid.
  Onder de sancties vallen staatsbanken, private rentefonds en zelfs twee wijn producenten in de Krim.
  Het Kremlin ziet in de maatregelen ‘een voortzetting van de tegensprekelijke logica en onvriendelijke lijn’ met betrekking tot Rusland.
  Volgens de woordvoerder van het Kremlin Dmitri Perskow, zal men het besluit van de USA analyseren en tegenmaatregelen uitwerken.
  Hij waarschuwde tevens voor ‘destructieve uitwerkingen voor de bilaterale betrekkingen’ want ‘zoals bekend heerst bij zulke aangelegenheden het principe van de wederkerigheid’.

Reacties zijn gesloten.