Poco media krijgen het moeilijk uitgelegd

mediamanipulatieAkkoord of geen akkoord.  Zijn ze akkoord dat ze niet akkoord gaan?  Of wordt de zweep erop gelegd?  Enkele krantenkoppen in verschillende landen.

GVA (VL): EU-lidstaten bereiken akkoord over spreiding 160.000 vluchtelingen: ‘Stemming als Oost-Europa niet bijdraait’

Le Soir (Fr.B): Pas daccord européen sur la répartition des réfugiés: «Il reste une chance», dit Deprez

De Volkskrant (NL): EU toch niet akkoord over verspreiden vluchtelingen

Trouw (NL): Geen Europees asielakkoord, maar Nederlands plan haalt het wel

Frankfurter Allegemeine (D): heeft het over uitstel en een wankelig akkoord: Verteilung von Flüchtlingen Europa verschiebt Beschluss über feste Quote: Das Treffen der EU-Innenminister in Brüssel geht nur mit einer wackeligen Einigung über die Verteilung von Flüchtlingen zu Ende.

Die Zeit (D): EU-Innenminister finden keinen Konsens

Kurier (Oostenr.): een verontrustende titel dat Schengen in gevaar is als er geen verdeelsleutel geaccepteerd wordt: “Quoten – oder wir können Schengen vergessen”. Naar verluidt kwam de tante van Aylan (wie betaalt haar reis en verblijf?) naar het hoofdkwartier van de EU in Brussel om beroep te doen op de politici “hun harten te openen” (… portemonnee?) want “wij willen niet dat mensen sterven”.

CNBC (VS): EU discord over migrant sharing plan

The Independent (U.K.):  Refugee crisis: Redistribution plan will be finalised by next meeting, say EU ministers

The Local (Zweden): “EU deadlocked”, “vastgereden” en  “mislukt akkoord” Sweden renews push for EU refugee quotas: Sweden called for member states to let the EU “exercise its political leadership” after six-hour emergency talks by interior ministers broke up late on Monday amid failure to agree on proposed binding quotas. 

EU-Observer: EU asylum talks end in weak compromise

FT

4 gedachten over “Poco media krijgen het moeilijk uitgelegd

 1. De EU betaalt wel de tante van Aylan, maar niet de achtergebleven Syriërs die verklaarden dat de ‘asielzoekers’ gek waren om te gaan sterven in zee, en dat zij hen anders wel het water hadden ingeduwd?! Brussel wil gewoon de waarheid niet horen, zo bewonderen ze de islam, net zoals de nazi’s.

 2. De tegenstrijdigheden zijn gewild. Uiteindelijk weet niemand nog wat er juist beslist werd of niet. Dit is ook de bedoeling. Ondertussen duren de invasies, bij “Nacht und Nebel” verder, wat ook de bedoeling is.
  Wat al binnen zit, blijft er. Wat nog buiten zit, zal er ook wel op één of andere manier in geraken. Dit is ten andere de bedoeling, zeker als men er 60 miljoen wil importeren.(zie andere reacties). Men zal zelfs een tandje moeten bijsteken om deze 60 miljoen te vinden!!
  Er zijn dus helemaal geen plannen om deze invasies te stoppen.(wel integendeel).
  Momenteel zitten we in het stadium van de psychologische oorlogsvoering waarbij de verraders en hun zetbazen de autochtonen de indruk willen geven dat er iets gebeurd, en anderzijds hun willen opzadelen met schuldcomplexen.
  Twee vliegen in één klap!!!
  Alles verloopt dan ook volgens “plan”, en vermoedelijk nog beter dan gepland was.

 3. Het huichelachtige aan heel de affaire is het vuile spel van de EU misdadigers.
  Ze staan de hele dag te zeiken over “vluchtelingen & asielzoekers” ondanks de kennis dat de Europeanen geen moslims/islamieten wil toelaten gezien hun achterlijke perverse gewelddadige barbaarse achtergrond komende via die smeerlapperij islam.
  Europeanen helpen “vluchtelingen” maar geen criminelen of toeristen die iets te verbergen hebben. Waarom komen ze niet met het vliegtuig aan bvb 350 euro p.p. en geven ze wel 10.000 euro aan ordinaire mensensmokkelaars? Dat doen enkel wezens die iets te verbergen hebben want ze willen ook geen vingerafdrukken afgeven, dus crimineel gespuis.
  Leg totaal verbod aan import van moslims/islamieten en verwijder alles wat hier rondloopt dat gelinkt is aan moslims/islamieten en het probleem is voor 95% opgelost maar neen dan komen de postjes en de poen in gevaar, de veiligheid van de eigen bevolking interesseert ze geen flikker.
  Bij deze, PROFICIAT aan dhr. Orban van Hongarije die opkomt voor het eigen volk en met alle macht de rotzooi buiten zal houden.
  Wat zou Europa een prachtig land zijn als iedere politieker dergelijke ingesteldheid had. Jammer, laten we er aan werken bij de eerstvolgende verkiezingen en al dat moslim/islam lovers gespuis uitschakelen, het is niet moeilijk het is gemakkelijk.

  • Jean, wij hebben al bij herhaling uitgelegd waarom ze het vliegtuig niet (kunnen) nemen. En moslims zijn wel degelijk welkom door de poco meute in de EU.

Reacties zijn gesloten.