Poco Duitsland* verdraagt geen waarheid

*… en in het verlengde de NAVO met aan het hoofd de oorlogsfluisteraar VSA

Viceadmiraal Kay-Achim Schönbach, hoofd van de Duitse marine (officieel ‘Inspekteur der Marine’), heeft zaterdag om zijn vervroegde pensionering verzocht. Christine Lambrecht (SPD), Duitse defensieministerin, heeft het verzoek van de 56-jarige militair ingewilligd. Verzoek tot ontslag?? Hij betuigde zijn spijt, vroeg een overplaatsing en werd de facto de laan uitgestuurd. Tijdens een niet-publieke bespreking met de leden van een denktank in New Delhi had Schönbach zaken over Poetin gezegd die lijnrecht ingaan tegen het officiële discours van de Bondsregering en de NAVO.

Schönbach vindt dat Rusland niet geïnteresseerd is in de inlijving van een (stuk) Oekraïne, maar dat men hier, in het westen, wel heel onverstandig met Poetin (Rusland) omgaat. Poetin wil en verdient respect…

De wolven begonnen op slag te huilen. Zoiets te durven beweren is als een voetzoeker in een wapendepot.

We herinnerden ons onmiddellijk hoe Georg Maassen behandeld werd toen hij over een ander heet hangijzer zijn mening uitte en niet bereid was een letter ervan terug te nemen.

1 gedachte op “Poco Duitsland* verdraagt geen waarheid

  1. De politieke klasse gaat tekeer tegen Poetin omdat de Rus zich zorgen maakt over de NAVO in zijn achtertuin. En wat deden de Amerikanen toen in de vroege 60-er jaren van vorige eeuw Rusland raketten in Cuba opstelde … ?

Reacties zijn gesloten.