Pizzeria Anarchia

Die linkse rakkers toch!

Wenen, de factuur van een door anarchisten gekraakt gebouw:

870.000 Euro, 1.500 politie-agenten.  1 aanklacht tegen een Brit, die verdwenen is.  Alle anderen mochten beschikken en zijn niet meer vindbaar.  Tot zover de balans van de ruiming van de Pizzeria Anarchia.

 

Wien, Wien, nur Du allein…    –   ach…

 

 

10 gedachten over “Pizzeria Anarchia

  • Inderdaad, beste Ottorongo, “Rio is zulke mooie stad” (indien men niet de favela’s bezoekt), en hij wilde het geen slechte naam geven (noch vermelden dat die gsm gestolen werd door een rammeneeltje dat hij, of z’n maat, voordien aan ‘t opvrijen waren (te veronderstellen door zijn éérste verklaring.)
   Er is niks mis met het trachten tussen die voetballen (die de Braziliaanse schonen onderaan hun rug dragen) te geraken, doch mag niet geweten zijn door “het thuisfront” 🙂 natuurlijk.

 1. Het is te zien dat het stadsbestuur van Wenen door SPö geleverd wordt: de linkse anarchisten en antifa’s worden blijkbaar met handschoenen aangepakt.
  Bij zgz. extreem -rechtse krakers zou natuurlijk gewerkt worden met traangas en rookbommen. Maar hier: vrienden onder vrienden…

 2. Ondertussen wordt in Duitsland en Oostenrijk de strijd tegen het “extreem rechts geweld”(sic) opgedreven. Geld is geen probleem!!
  Op alle mogelijke manieren wordt er dus strijd geleverd tegen de boodschappers met de “waarheid”. (zie de media censuur en de jacht op “daders” van haatmisdrijven!!)
  Op de straat zelf, wordt de “antifa” terreur ingezet door de verraders, tegen alles wat in het verzet staat.
  We naderen dan ook stilaan de ontknoping van de samenzwering tegen het Avondland.
  En wij staan met lege handen!!!

  • Nee, het was mij niet bekend.
   Wat me wel bekend is, is dat Hillary het grootste investering programma heeft beloofd sinds WO II, als de kiezer haar tot presidente van Amerika verkiest. Door de bouw van bruggen, tunnels en vlieghavens wil ze 10 miljoen jobs ‘schaffen’.
   Ik verwachtte verdere bijzonderheden, maar daar was haar bericht al ten einde. Waar ze het geld vandaan moet halen weet ze vermoedelijk niet, noch haar team, vandaar het achterwege laten van die verdere details.

   • Heb even in mijn geheugen moeten tasten, maar ik kan Hillary een oplossing aanbieden in verband met het financieren van haar belofte voor die 10 miljoen jobs.
    X aantal jaren geleden kwam Jean-Pierre van Rossem op de VRT in verband met de crisis en de werkloosheid. Hij haalde het voorbeeld van een zekere Adolf aan. De man had het zo opgelost: de bouwondernemingen kregen hun opdrachten maar hij zou hen 5 jaar niet betalen. Hij gaf ze wel een staatswaarborg voor de kostprijs van hun werkzaamheden. Met die waarborg konden ze het benodigde geld opnemen bij de banken. De banken kregen dan hun geld na die vijf jaar door de staat prompt uitbetaald.
    Het heeft gewerkt.

 3. Ik heb er hard over nagedacht ! Maar kan het verband niet vinden tussen
  de linkse “”Pizzeria Anarchia boys”” en Placido Domingo ,Villazon en “Anna”.

  • Het wordt tijd dat ge een tijdje onder het Vlaamse wolkendek verblijft. Hebben speciaal voor jou de bijhorende titel in vetjes gezet.

Reacties zijn gesloten.