10 gedachten over “Pegida Vlaanderen: mars tegen moslimterreur

 1. Verleden donderdag bezetten 40 activisten van de Oostenrijkse Identitäre Bewegung de bühne van het vol gelopen auditorium Maximum in de Unif van Wenen, waar een voorstelling liep over de vluchtelingen van Elfriede Jelinek.
  Ze ontrolden een spandoek met daarop: Huichelaars.
  Hun boodschap was (samengevat): wij zijn de jeugd zonder migratie achtergrond ‘de vergetenen’. Terwijl Europa door jullie vluchtelingen welkom waan in chaos wordt gestort en door criminaliteit en terreur davert, maken jullie je in jullie parallel wereld bekwaam. Je gelooft dat je vrij en onafhankelijk bent. Jullie lopen naar het station om te zwetsen en trekt jullie dan in jullie zekere wijken terug.
  Je haat je eigen afkomst en volk. Jullie zijn erbarmelijke zwakkelingen vol neurosen en complexen en staat voor alles wat fout loopt.
  In waarheid zijn de asielzoekers jullie egaal. Jullie huichelaars misbruikt hen voor je paternalisme en no- border ideologie.
  De massa immigratie is deel van de globalisering van wie jullie de handlangers zijn. Aan jullie handen kleeft het bloed van Bataclan en Brussel.
  Vandaag staan wij er. Wij de vergeten jeugd zonder migratie achtergrond. Voor velen zijn wij een droom. Voor anderen een nachtmerrie…en jullie kinderen worden zoals wij.

 2. Geachte redactie,
  Vandaag hoorde ik tijdens mijn werk het nieuws op JOE FM (aanhangsel van VTM, letterlijk citaat) ” waar ook de racistische organisatie Pegida werd opgericht” (Einde citaat). Heb ik dan iets gemist? Is Pegida voor racisme veroordeeld. Waarschijnlijk weer een natte droom van de linkse rakkers in samenwerking met Unia van Els de volksverrader.

 3. Ik hoop dat de mars tegen terreur een succes wordt, en dat er geen enkele, maar ook geen enkele, uitschuiver komt vanwege de demonstranten. Ze zullen nochtans rijkelijk uitgescholden worden door de Gutmenschen die alles zullen doen om ze tot geweld uit te lokken.
  De absolute geweldloosheid in woorden, daden en uitrusting (zelfs geen tandenstoker op zak die als wapen zou kunnen bestempeld worden), maar banners en slogans hoe scherp ook, en een rustige maar vastberaden attitude, zullen meer de burger aanspreken dan de naïeve flowerpower van de linkse kerk.
  Ik zou zelfs aanraden de pertinente slogans niet luidkeels te roepen, maar rustig met kalme stem te scanderen. En om de andere minuut een minuut te blijven staan en de stilte te bewaren.
  Eisen dat er absolute gelijkberechtiging komt voor de crapulekes die de openbare orde storen en geweld plegen, al zijn ze blank al zijn ze gebasaneerd, en gelijke Mensenrechten voor iedereen gelijk. Dat is de maatschappij die elke burger wenst.

 4. Hoe is het mogelijk te spreken over moslimterreur? Jan Hesp had het nog niet uitgesproken of gans België stond al op zijn kop. Een islamiet is per definitie een vreedzaam persoon,zij zijn altijd tegen geweld en veroordelen met tienduizenden alle aanslagen in de wereld. Dat hebben we duidelijk kunnen zien in de massale imams betogingen overal in het land.Als er 1 miljoen islamieten in het land wonen, en er is dan een massa demonstratie van 200 man in Brussel tegen de aanslagen, dan mag men wel zeggen dat het islamitisch volk goed was vertegenwoordigd. De islam is nog altijd het geloof van de vrede en van de liefde die overal de mensen rechten toepast. Daar heb je natuurlijk de katholieke kerk die niets anders doet dan aanslagen te plegen en de mensenrechten overal met de voeten treedt.

 5. Ik wens dat die Pegida betoging een enorm succes wordt. Ik kan er spijtig genoeg niet bij zijn ! Ik woon te ver , 10000 km van de Conscienceplein.””” Mars tegen moslimterreur !”””” Tegenbetogers ? , ik kan het mij maar moeilijk voorstellen , die zouden dan pro terreur zijn ! Heel die Islam is te vergelijken met een kankergezwel .Het menselijk lichaam beschermd een kwaadaardig gezwel en doet het groeien , helpt zelfs met de verspreiding . Heel die troep Gutmenschen en correcte politiekers doen hetzelfde . Wij zijn de heelmeesters , de enige medicatie met name rascismilus. De enige hoop die we nog mogen koesteren is dat zij eindelijk den bijsluiter eens zouden lezen .

 6. In de jaren 1950 zou heel die situatie , die wij nu meemaken ,absoluut ondenkbaar zijn . Dat was den tijd dat iedereen nog knielde toen de monstrans ,gedragen in een processie voorbijkwam . Een nieuwe aangestelde dorpspastoor werd feestelijk binnengehaald met alles erop en eraan . De kerk had macht veel macht . De kerken lopen leeg , er zijn nauwelijks nog “roepingen” . Het volk heeft zijn geloof verloren , het gelooft niet meer in fabeltjes ,daarbij komen dan nog de talrijke schandalen .Het rare is echter dat er wel belangstelling bestaat voor een andere godsdienst die niet zo vredelievend is en haaks staat op onze levenswijze en cultuur .Kritiek uiten , mag niet , kan niet want je bent dan racist , onverdraagzaam demoniseerder in een woord rechts krapuul . Het is niet logisch een westerse beschaving bewust naar de kl…helpen . Zou er dan toch een verborgen agenda bestaat ? Wie zou er baat bij hebben als morgen die baardapen heel het boeltje overnemen

Reacties zijn gesloten.