Pat Condell: Zweden wordt krankzinnig

Pat Condell fileert de Zweedse multicul-waanzin.

U kan de vertaling oproepen via transcript (klik op icoon onder het aantal weergaven)

Lees in dit verband ook het artikel dat wij eraan gewijd hebben op 22 april 2014:

https://www.golfbrekers.be/zwijgen-wordt-de-norm-in-zweden/

 

7 gedachten over “Pat Condell: Zweden wordt krankzinnig

 1. De tittel ” Zweden wordt krankzinnig ” is niet helemaal juist . Het moet zijn “Zweden IS krankzinnig “

  • En helaas wij volgen Ik vraag me alleen nog af hoe lang het nog zal duren vooraleer Vlaanderen Zweden heeft ingehaald

 2. “Censuur en ontkenning”. Dat vinden wij alle dagen terug op VRT (sorry 000) VTM, VIER, CANVAS, VIJF TV, ATV, en de geschreven pers. Een objectief verslag i.v.m. de massale problemen van de immigratie is nergens te bespeuren. De “correcte en democratische” politici doen meer dan hun duit in het zakje. Wie dan nog zijn mond nog durft open trekken wordt vlug de mond gesnoerd met 1 woord, RACIST. We hebben het afgelopen weken nog kunnen vaststellen tijdens debatten op verschillende TV zenders. Als dat niet afdoende is krijg je last met ‘t centrummeke, en nog een proces aan je broek.

 3. Toch weiger ik te geloven dat al die Reutenketeutzweden dat “zomaar” aanvaarden dat hun land zal verhuizen naar den Islambeerput . Ik geloof nooit dat het zover zal komen , dat een verkrachte vrouw veroordeeld wordt , omdat zij geen begrip toonde voor de noden , verzuchtingen met cultuur verbonden eigenschappen met “de” verrijking als gevolg , waar wij dankbaar voor moeten zijn ! IK denk dat bepaalde heutenkenteut Zweden ook in opstand zullen l komen tegen die nieuwe Heutengeteut Zweden .

 4. Intussen is de EU via Frontex erin geslaagd om de laatste 24h nog eens 3000 moslims naar Lampedusa te zeulen, vanwaar ze de trein nemen naar de landen die het meeste bieden: Duitsland, UK, en Zweden.

 5. Blijkbaar is heel Europa van lotje getikt.
  In Aken kreeg Herman van Rompuy (Herman van Dumboy noemen ze hem in Duitsland) de Keizer Karel prijs. Die prijs wordt volgens mij uitgereikt aan personen die de Europeanen het meeste schade toebrengen, zoals o.a. Winston Churchill.

  • Ik vraag me af of Vlaanderen niet lotje getikt is door een eerlijke nationalistische partij zo een pandoering te geven en een Belgische Vlaamse? NVA zo in de hemel te prijzen

Reacties zijn gesloten.