Paris, brûle-t-il?

Een bekende uitspraak.  Een retorische vraag.  Parijs brandt.  Evenals Berlijn, Stockholm, Madrid, Brussel, Wenen, Rome…  Heel de westerse wereld, onze samenleving, staat in brand.  Dankzij onze eigen politici die het bedje voor moslim terroristen gespreid hebben.  Of ze nu Sarkozy, Merkel, Obama, Vrhfstdt, Juncker… heten.

Hardleers zijn ze.  Of moedwillig.  Of beide. Of erger. Nochtans werd al meer dan een jaar duidelijk dàt er nog aanslagen zouden gepleegd worden.  Niet “of”.  En toch moet de massale exodus vanuit het M.O. naar onze landen ononderbroken doorgaan.  Grenzen moéten open blijven want de EU gaat er o-zo prat op dat we visumvrij kunnen reizen, dat we “vluchtelingen” onderdak verschaffen, dat we terroristen in huis halen, dat we aan onze menslievendheid bankroet zullen gaan. En de rekening wordt aan de bevolking gepresenteerd.

De vrijheid van de terroristen is van een hoger belang dan de veiligheid der eigen burgers. Dank,  volksverraders en moordenaars.  Dank, bedriegers en dieven. Dank u, EU.

Florent Van Ertborn

12 gedachten over “Paris, brûle-t-il?

 1. Het zou wel eens kunnen dat de geschiedenis zich zal herhalen .Na een eveneens laffe aanval door Japan op Pearl Harbor was in de ogen van den Amerikaan geen enkele Jap nog een goeie ! Idem voor onze Allahuakbar medemenschen. Wie kan die nu nog sympathiek vinden , hun godsdienst incluis. Zoals altijd worden de goeden en de stouterikken over dezelfde kam geschoren . Nietemin blijft het een vreemde cultuur en een achterlijk volk waar wij niets mee te maken hebben .Wij moeten ons echter geen zorgen maken ! Onze bescheitsmakers blijven geloven in het goede , ze overtreffen zelfs Jezus de zalver , ondanks deze krapuleuze lafaarden hun aanslagen en deze in de toekomst , blijven ze geloven in hun naastenliefde. Ze worden nog steeds in grote getallen opgevangen en de gelukkigen krijgen zelfs een eigen kamer weliswaar zonder TV en koelkast tot groot ongenoegen van sommige Fluchtelingen . Wij blijven gedwongen , Islam en Fluchtelingen-fans . De Luikse burgermeester gaf geen toelating voor een Pegida betoging op 21 november . Wij zijn en blijven rechts krapuul.

 2. Ik blijf het herhalen. Gaan diegenen die zeiden dat het geen kwestie was dat het zou gebeuren maar wanneer nu eens ernstig genomen worden. Laten we collectief stoppen met politiek correcte struisvogelpolitiek en ons afkeren van de EU met zijn open grenzen en verborgen agenda. Wie blijft de moslims faciliteren is schuldig aan deze en komende slachtingen. Geen excuus meer voor die volgevreten beleidsmakers.
  Moeten we wachten tot onze ongewapende familieleden en vrienden aan de beurt zijn, wat zeg je, hier kan dat niet gebeuren? http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3830386/2015/01/15/Terreurgroep-Boko-Haram-veegt-hele-dorpen-van-kaart.dhtml
  Graag geen ‪je suis‬ , nous sommes of pray for Paris de komende dagen‬, enkel een plan om deze waanzin te stoppen.

 3. “Lacrimosa dies illa” voor àl die laffelijk-vermoorde mede-Westerlingen in Parijs. Ongetwijfeld is de niet-verklaarde WO III reeds begonnen met hetgeen die schurken beloofd hadden aan “het Westen”…: ” een zee van bloed”.
  Doch, beste Golfbrekersfans, laat géén paniek over Jullie hoofden nederdalen, maar, wees ènkel-méér op Jullie hoede EN VERVLOEK die vermolmde-houten-koppen die ons destijds regeerden toen de vreedzame bevolking in dit onland VEPLICHT WERD om hun eigen thuis-bewaarde wapens IN TE LEVEREN ter vernietiging. 🙁

 4. ‘En de rekening wordt aan de bevolking gepresenteerd.’ , en die heeft voor Links gekozen, en krijgt nu haar verdiende loon.

 5. Het kalf lag al jaren te verdrinken maar Hollande dempt nu de put. De grenzen worden gesloten.

 6. De 8 moslimterroristen zijn ook dood, maar geen nood: Brussel heeft al 3 bootladingen verse moslims laten opladen voor de libische kust:

  ‘An Bord von zwei Fähren sind am Samstagmorgen 3675 Migranten und Flüchtlinge im Hafen von Piräus angekommen. Eine weitere Fähre mit rund 2000 Menschen an Bord werde am Abend erwartet, teilte die Küstenwache mit’
  (Bild)

 7. Ahaa… “er zitten (zogezegd) géén is****mitische terroristen in dit onland, doch …op het nieuws van 18 uur op de 0000zender toonde men een inval in Molenbeek.
  Nù wéét men precies wél wààr zulke schurken te vinden zijn.: dàt is toch wel een bewijs hoé laks men voordien was bij Justitie.
  Wie gewoon is om de actualiteiten te volgen bij hln… zag toch ook duidelijk het aanvankelijk ontbreken van de (ànders-steeds) massale reacties… hoogstwaarschijnlijk publicatieverbod… BAH

 8. En Frankrijk sloot zijn grenzen mede omdat de terroristen niet zouden ontsnappen. De controle was zo goed dat de mededaders van Molenbeek met de huurwagen terug naar het land b konden, waar beslist werd om de Franse instellingen strenger te bewaken. De modale burger moet zijn plan maar trekken en heeft alle rechten op zelfverdediging verloren.

Reacties zijn gesloten.