Over sodomie op adoptie-kinderen wordt liefst niet gepraat.*

In telegramstijl: een koppel regenboogmensen adopteert door bemiddeling van een adoptiebureau van een christelijke organisatie, die zich bekommert om het lot van gehandicapte kinderen, twee weesjongens, nu 9 en 11 jaar oud. Zegen en applaus voor deze onzelfzuchtige mensen.

Tot aan het licht kwam… dat ze niet alleen de kinderen misbruikten – het woord “sodomie” valt – maar dat ze hen bovendien verhuurden aan klanten-pedofielen. In het verlengde hadden ze nog een lucratieve bijverdienste, nl. pornografische beelden van de activiteiten met de kinderen. Alsof het seksuele misbruik niet volstond, werden de twee jongens ook nog eens zwaar fysisch gestraft.

Initieel woede en verontwaardiging alom. Tot aan het licht kwam, na hun arrestatie en “niet-schuldig-pleidooi”… dat het geen ouderwetse mama-papa-ouders waren maar van het nieuwe beschermde regenboogsoort. Dan vielen de media in een diep stilzwijgen.

Beelden van hun huwelijk met nog wat meer uitleg:

Bovendien, dit lijkt meer en meer op een griezelverhaal, was één der zgz. vaders al eens beschuldigd van de verkrachting van een kind, maar de klacht verdween even snel als die opgedoken was. Samen met ons vraagt de Fox-journaliste zich af of het adoptiebureau dan niet de kerfstof van de kandidaat-adoptieouders nagaat. Blijkbaar is een regenboogstatus het synoniem van een blanco strafblad en een vrijgeleide voor een breed spectrum aan alle mogelijke geslachtsverbonden-sadistische activiteiten. Alles moet immers kunnen.

Dat die twee perverselingen gestraft moeten worden, ligt voor de hand. Maar evenzeer dienen de samenleving, de media, de politiek eens de hand in eigen boezem te steken. Als decadentie de norm wordt, als normaliteit in strijd is met zgn. mensenrechten, als kinderen geen bescherming meer kunnen krijgen, dan is er wel degelijk iets heel ernstig mis met de huidige samenleving. Wat als justitie het “niet-schuldig”pleidooi volgt en besluit dat het ging om “een drang waaraan ze niet konden weerstaan”? En, bij uitbreiding, als de zgz. katholieke president van de machtigste staat ter wereld, een individu van de regenboogsekte – in diens capaciteit van een regenboogmens – op het Witte Huis ontvangt, dan zou de paus er goed aan doen hem te excommuniceren. Het zou o.i. de geloofwaardigheid van de R.K. Kerk versterken.

Wie wegkijkt en zwijgt is medeverantwoordelijk.

https://www.foxnews.com/us/georgia-couple-accused-sexually-abusing-adopted-boys-husband-bragged-molesting-son

https://nypost.com/2023/01/20/couple-pimped-their-adopted-sons-out-to-pedophile-ring-report/

*Te vergelijken met strandjutters uit de Zandbaklanden die hier misdrijven plegen.