Over de pot en de ketel

Afbeeldingsresultaat voor de pot verwijt de ketelRusland zou de Amerikaanse presidents-verkiezingen gemanipuleerd, gehackt, beïnvloed, omgekocht…. hebben.  Wat deed echter Nobelvredesapostel Obama?

Steve King, Republikein, verkozen voor het Congress in het 4de district van Iowa, legt het haarfijn uit:

Trump werd weggelachen toen hij verkiezingsfraude aanklaagde.  Blijkt dat hij gelijk had:

Hallo nullenzender, iets gehoord over de hertelling in Wisconsin?

Hertelling stemmen in Pennsylvania is van de baan

Computer programmeur bevestigt verkiezingsfraude in de VSA

 

 

3 gedachten over “Over de pot en de ketel

  1. Ik ben zeker niet de eerste en laatste die geen goed oog heeft in het electronisch stemmen. Als men ziet wat men heden ten dage kan hacken dan moet het een klein kunstje zijn om de verkiezingsuitslagen te manipuleren. Geef mij maar het stemmen door middel van papier en potlood en dan nog zijn er kapers op de kust die stembrieven doen verdwijnen.

    • Vroeger was het voor partij militanten niet minder dan een morele plicht om getuige te zijn bij het tellen én mee te helpen, waar de officieel opgeroepenen meestal meer dan blij mee waren omdat het dan rapper vooruitging. Meestal. Soms kon je de haat ten opzichte van een Vl. nationale militant er met de lepel afscheppen. Heb er levendige herinneringen aan. Zoals (moet in de winter geweest zijn) bij een stroomuitval in een school. Iedereen ging gewoon op de uitgespreide kiesbrieven liggen tot er weer licht was. En dan nog een keertje dat we tot een kot in de nacht moesten blijven omdat de politie betrokken was bij een klopjacht op de autobaan en de getelde stembrieven niet kon komen ophalen. Ach. Om nog maar over de kiescampagnes, het plakken (dikwijls sluiks), het blijven plakken, het dagelijks verkiezingsborden inspecteren. De emmer pap (lijm voor de oningewijden) in de auto die omgevallen was en de aanvaringen met tegenstanders… Voorbij.

      • In Mechelen gingen we zelfs op plaktocht met een 10-tonner van een steenbakkerij: grote kuip pap, borstels en affiches van allerlei formaat en enkele plakkers in de laadbak. Ook het centrum werd zo aangepakt!!! Politie in aantocht gewoon alle kopkes naar beneden in de laadbak…
        Nooit gepakt:-)

Reacties zijn gesloten.