Computer programmeur bevestigt verkiezingsfraude in de VSA

De eerste video dateert van 2011.  Een computer programmeur bevestigt dat hij in de soft ware een code ingevoerd heeft die de uitslag beïnvloedt.  Hij stelt dat iedereen het kan doen, een eenvoudig programma, honderd lijnen computertaal.

De maandenlange voorselecties voor de kandidaturen van het presidentschap zijn één grote show.    Een computerprogramma zal uitmaken wie de volgende president van de VSA wordt.

2011

2016

Ga naar Youtube, tik “USA election fraude” en u krijgt een arsenaal aan video’s over dit thema.

 

2 gedachten over “Computer programmeur bevestigt verkiezingsfraude in de VSA

 1. Ben vergeten wanneer in de vorige eeuw in Nederland werd besloten met de computer te gaan stemmen want minder kans op fraude, gemakkelijker én sneller…
  Studenten van de …(zou het moeten opzoeken) ik dacht Delftse universiteit kraakten het programma en demonstreerden hoe gemakkelijk het was om te resultaten te beïnvloeden.
  Resultaat gedaan met elektronisch stemmen en terug naar de oude vertrouwde methode potlood en papier.
  De meest eenvoudige vorm is wie fysieke toegang heeft tot de apparaten en de minder gemakkelijke over het www.
  De politici die pleiten voor het voortbestaan van elektronisch stemmen weten dit ook, ze weten tevens dat het de enige wijze is om een partij (om geen namen te noemen het Vlaams Belang) te verhinderen groot genoeg te zijn.
  Alle systemen kunnen opengebroken worden en dus zeker een platform die werkt met een besturingssysteem die out of date is.
  In de USA mag Donald Trump terechte vrees hebben want de moslimbroeder wil door middel van zijn handpop Clinton Hillary (na het Midden Oosten in brand te hebben gestoken) het laten exploderen, lees zij zal de taak afmaken van de moslimbroeder.
  Clinton Hillary zegt over de islam “…Let’s be clear: Islam is not our adversary. Muslims are peaceful and tolerant people and have nothing whatsoever to do with terrorism…”
  Levensgevaarlijke vrouw, niet te vergeten dat zij naast de leugens die ze daarover uitte de enige is die rechtstreeks aangeklaagd zou kunnen worden voor de lynchpartij op ambassadeur Chris(topher) Stevens in Lybië.
  Nog eentje wat de BRT en tutti quanti over haar weergeeft is ver bezijden de waarheid, de echte heks die ze is.:
  https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Fgcd1ghag5Y

  Ze zit te gieren van de pret over de lynchpartij op Khadafi, oké geen lieverdje maar de Christenen konden onder zijn bewind –> ongehinderd<– hun religie beoefenen en hij hield de jihadisten onder de duim.
  Daarom ook de haat van moslimbroeder Hussein Barack voor generaal Al Sisi in Egypte die hetzelfde doet.
  O ja Hillary Clinton haat (net zo erg als de moslimbroeder) Bibi en de staat Israël, de body language is zo duidelijk dat er zelfs geen woord aan te pas hoeft komen.
  Ik zou als ik Donald Trump was me grote zorgen maken om mijn toekomst.

 2. Als men de (voor)verkiezingen heeft gevolgd, op bepaalde subversieve USA webstekken, dan weet men dat er niets anders dan fraude is geweest.
  Lenin en Marx, van de tellers zijn belangrijker dan de stemmers, werden hier dan ook danig “overklast”.
  Ondanks de superieure informatica, is men blijkbaar toch niet absoluut zeker.
  Bepaalde republikeinen stellen de vraag wat er gebeurt moest Trump uitvallen ??
  http://www.standaard.be/cnt/dmf20160803_02410575
  met citaat :
  “Er zijn ‘tekenen van een toenemend angstgevoel binnen de Grand Old Party’, meldt ABC News. Sommige partijbonzen zouden onderzoeken hoe ze Trump kunnen vervangen mocht hij uitvallen. De zender meldt dat sommige partijbonzen zodanig ‘gefrustreerd’ en ‘verward’ zijn door het gedrag van Trump dat zij scenario’s onderzoeken hoe ze hem op het stembiljet zouden kunnen vervangen mocht hij uitvallen.”(=einde citaat).
  De samenzweerders geven wel blijk van een onderkoelde humor, ze hebben het immers over “uitvallen…” Lees = verongelukken of vermoorden.
  Men kan nog altijd beroep doen op John Hinckley jr, die zo pas is vrijgelaten, moest men niet onmiddellijk een mannetje bij de hand hebben.
  Het illustreert dan ook dat de VSA een loutere mafia staat zijn geworden, onder controle van de Banksters en de Illuminati.
  Een mafia staat die momenteel heroïsche inspanningen levert om ons te leiden naar W O III.

Reacties zijn gesloten.