“Oprotten” met een gouden randje

Thinking of home? Voluntary return can help you get there Information 0800 327 45 (free call) - FedasilVoor zover er al asielzoekers afgewezen worden, zijn er nog altijd mogelijkheden zat om onze maatschappij te plunderen.  En wij laten dat gewoon toe.  Wie vrijwillig de westerse honingpotten achter zich laat en terugkeert naar zijn drukke job in eigen land, krijgt een premie.  Goed gedaan, jongen, aub, je krijgt van ons een gouden handdruk.  Een beloning voor de moeite.  Zie je het thuis niet meer zitten, kom dan nog maar eens langs.  Dàààg!

Verkeerd signaal.  Wie hier niet thuis hoort, wie hier geen recht op asiel heeft, kan en màg men niet belonen.  De wanhoop over de vluchtelingentsunami is zó groot dat de gemakkelijkste oplossing de afkoop van heel de heisa is.  Chantage van de Oost-Europeanen die voor enkele maanden – of langer – van huis zijn, hier een hapje-tapje en onderdak krijgen, vervolgens niet alleen een retourticket maar daar bovenop nog een gouden handdruk van de goegemeente krijgen.  Info bij Fedasil.

Over het Kanaal hebben ze ook zo’n handeltje opgezet: “Thinking of going back to your country”.  Zouden ze in Calais al foldertjes uitgedeeld hebben?

“Een gouden handeltje: Kosovaren misbruiken terugkeerpremie”
Steeds meer Kosovaren vragen in Nederland asiel aan, enkel en alleen  om hier de riante terugkeerregeling op te strijken. De vergoeding kan oplopen tot maar liefst 1750 euro. Binnen Europa is Nederland daarom een aantrekkelijke bestemming voor gelukszoekers.  Lees verder..(.met video)

Blau-weißes Plakat mit Aufdruck "Wollen Sie eine Hilfe für die freiwillige Rückkehr in Ihre Heimat?"

Ook in het gastvrije Duitsland staat het water van de asieltsunami stilaan aan de lippen.  In de regio Lörrach (Zuid-Baden) krijgen asielzoekers die hun aanvraag intrekken en een belofte ondertekenen in de loop van de komende jaren geen nieuwe aanvraag in te dienen een terugkeerpremie.  Aanvankelijk 300 euro per persoon, nu verhoogd tot 600 euro.  Dit is ongeveer hetzelfde bedrag als het zakgeld dat men tijdens de duur van twee maanden aan een asielzoeker uitbetaalt.
Het aanbod is niet nieuw.  65.000 euro zou tot op heden uitgekeerd zijn.  Goed voor ca. 250 gelukzoekers.  Meer dan de helft is al vertrokken, 107 worden verondersteld volgende week met een autocar naar hun thuisland vervoerd te worden.

Een gezin van drie personen zou op ca. 1858 euro kunnen rekenen.  Dit geld moeten ze teruggeven als ze in Duitsland opnieuw asiel aanvragen.  Zo zou misbruik verhinderd moeten worden…

Lörrach is geen uitzondering in Baden-Württemberg.  Over de omkoopsom van de “vrijwillige” terugkeerbrigade wordt door de regering niet gecommuniceerd.   Andere regio’s zijn het met deze wanhoopsstrategie niet eens, kwestie van geen aanzuigeffect te creëren.
De gewestregering van Baden-Württemberg steunt terugkeerprogramma’s: in het budget 2015 / 2016 staat 460.000 euro genoteerd voor elk project.  Betaald wordt waar regio’s of steden een raadgevend orgaan voor een vrijwillige exit georganiseerd hebben.  En men gaat ver: buiten de terugkeerkosten zijn er bijkomende toeslagen voorzien, zoals voor medicamenten, psychologische ondersteuning of zelfs een startkapitaaltje in het thuisland.
De landverlaters worden geregistreerd.  Wie nog een keertje naar Baden-Württemberg “vlucht” zal in de toekomst het minimum zakgeld uitgekeerd worden en krijgt niet nog een tweede keer een terugkeerpremie. (…!!!)  In Lörrach bv. zijn van de 140 vrijwillig  naar huis gekeerden er 10 weer terug naar Lörrach gekomen.  Zij krijgen nu 100 euro minder zakgeld dan voorheen… De Oost-Europese vakkrachten voelen zich behoorlijk geintimideerd!

Ontradende maatregelen, noemen ze dat!

Het Vlaams Belang voerde in 2011 campagne rond de vrijwillige terugkeer.  De kosten van de terugkeer moeten volgens de partij uit het budget voor ontwikkelingssamenwerking gefinancierd worden.   Hier ging het niet explicieet om de Balkanprofiteurs, die sowieso geen recht op asiel kunnen hebben, vermits ze onze contreien bezoeken als economische toerist.

Handelsblatt

FVE

5 gedachten over ““Oprotten” met een gouden randje

 1. Prijsvraag voor slechte karakters
  De oplossing van deze rebus geeft recht op een asielzoeker naar keuze , om hem te verwennen gedurende een week.
  Het toekennen van een terugkeerpremie van 600 Eu is een daad van Christelijke barmhartigheid en is vatbaar voor aanmoediging.
  Maar is het niet goedkoper van ze te laten ……ve-z-u-p-n

 2. Velen onder het soevereine volk, die machtige heerser onder wie zijn scepter wetten verijzen en misbruiken ineenstorten legt zijn ontzagwekkende gewicht in de schaal en verklaart dat de tegenwoordige toestand onhoudbaar is. En door die onhoudbare toestand heeft het jarenlange vasten van de Vlaming geen enkel nut en bleef daarom zonder enig gevolg.
  De democratie neemt mijn woorden in ontvangst en alles blijft zoals het was. Voor de tijden van de grote privilegiën en het inwilligen van de eisen van het volk moet je ver, heel ver terug gaan.

 3. Zolang men het niet aandurft, ook niet bij het VB, om de juiste en volledige diagnose te stellen, kan men blijven zagen tot in het oneindige. Deze diagnose heeft dan niet alleen betrekking op de invasies zelf, maar ook op de oorzaken en wie er voor verantwoordelijk is. In een reactie op de publicatie “Diversiteit” heb ik al naar enkele nuttige sporen verwezen.
  In ben echter niet alleen met de aangegeven richting, zelfs Putin zit op dit spoor.
  http://www.europeanguardian.com/78-uncategorised/europe/543-putin-hints-that-the-usa-is-behind-mass-immigration-to-europe
  Putin noemt wel geen namen en toenamen, maar het is toch al een groot verschil met de verraders in de EUSSR..!!
  Wat het oprotten betreft is dit eenvoudig : ze zijn op eigen kracht en kosten naar hier gekomen, dan moeten ze maar op dezelfde manier vertrekken.
  Draai de geld kranen toe.. bestraf het onwettig verblijf met 5 jaar effectief. Ze kunnen onmiddellijk vrijkomen als ze vertrekken op eigen kosten. Blijven ze toch = wettelijke herhaling=10 jaar + wat men nog moet uitzetten van de eerste 5 jaar.
  Zorg voor opsluitingskampen.. zonder comfort.. zodat het daar geen Hilton hotel is.
  De schrik moet er dan ook inzitten om daar terecht te komen.
  Dit alles is en kwestie van “willen”. Na WO II kon dit wel om de “zwarten” aan te pakken die in hun eigen land waren !!
  Het is ten andere opvallend dat vreemdelingen die zware misdrijven hebben gepleegd, en opgespoord worden, geen enkel probleem hebben om naar het buitenland te vluchten!! (=zonder oprotpremie dan nog!!). Dit soort veroordeelt men best tot zware straffen(bij verstek) zodat ze wel van zelf zullen weg blijven. (en dit in plaats van de uitlevering te vragen).
  Dit alles veronderstelt dat men baas is in eigen land.. en dat men de handen vrij heeft om te spreken en om te handelen. Als men echter zijn ziel verkocht heeft aan de duivel, zoals Faust, dan moet men inderdaad zwijgen, en kruipen.

  • Ik heb begrip voor die arme Nigerianen ! Ze worden niet zomaar agressief , daar moet een gegronde reden voor zijn . Ik denk te weten waarom . Ze krijgen alles wat hun hartje lust …. behalve sex ! Je zit een hele tijd op een bootje , je dreigt te verzuipen , je wordt op het nippertje gered . Je wordt liefdevol opgevangen , eten drinken , slapen , mijnheer doktoor komt ook gratis als je hem nodig hebt .Je krijgt aandacht van Gutmenschen , die nog in sprookjes geloven. Lutje had vermoedelijk wulpse vormen, dat was den druppel die onze arme Nigeriaan deed overlopen . Vermits sex niet in het hulppaket door de Gutmenschen werd opgenomen , weigerde Gutvrouwe Lutje , met al de gevolgen. Het probleem wordt nu onderzocht door de Gutmenschenraad . De groenen zijn bereid te helpen maar vinden niet direct kandidaten , ook de roden zijn volop op zoek maar niemand heeft interesse om met een asielzoekende Nigeriaanse neger te gaan spelen

Reacties zijn gesloten.