Het wordt warm…

Fitness puur-natuur. Weg met bezwete sportkledij.  Nederlanders zijn altijd haantje de voorste.  Naturisten vinden dat ze ook recht hebben op hun levensstijl tijdens het beoefenen van hun vrijetijdsbezigheden.  Zo kan men in z’n blootje aan een strand zonnen, is er gelegenheid tot naakt zwemmen, zijn er hotels en campings waar  ze welkom zijn.  Waarom dan niet in de fitness?

 

 

11 gedachten over “Het wordt warm…

 1. Voor je het weet is dit een attractie alleen voor homo’s, net zoals naaktstranden.

 2. Ik vraag me wel eens af, hoe zou die sport er zonder kleren uitzien? Maar in mijn “perverse” gedachten heb ik het dan over vrouwen en hun sport.

 3. Ik steun volledig de puur-natuur liefhebbers . Het is gezond , goedkoop en (soms) mooi . Wij zijn met zen allen in den blote geboren , waarom dan beschaamd zijn over wat de natuur ons gegeven heeft als kledij , een strak spannend leder pakje met de kleur van mama ! Het zou ook een oplossing bieden voor het Islam-probleem . Ik meen te weten dat een vrome moslim bij het aanschouwen van een vreemde naakte vrouw , zelfmoord moet plegen ! Trouwens , als het soms oogluikend wordt toegestaan dat “Fatima’s” zich mogen hullen in tenten en dekens , waarom mogen wij dan niet in den blote lopen ?
  Zonder kleding zijn wij allemaal gelijk , ge ziet geen onderscheid tussen een “deftige, rijke of arme sloeber . Zelfs koning Flup zou moeite hebben om zijn status te tonen , enkel Mathilde kun je altijd herkennen aan haar paperclip glimlach . Voldoende redenen om voor onze rechten op te komen , om de gelijkheid en broederlijkheid te bevorderen . Daarom beste Golfbrekende vrienden , sympathisanten met zen allen de straat op , in den blote , voor een historische mars , in Borgerhout bv voor het goede doel ! Ik kan er spijtig genoeg niet bij zijn , ik woon te ver ! maar ik steun je met mijn naakte gedachte en wens je alle succes toe !

  • Onze protestactie moet en zal een succes worden !
   Ik heb zelfs al een naam gevonden ….niet Pegida maar “Nagida”
   Denk aan Roeland zijn klokken !!

  • Als goedkoop euthanasie project is het natuurlijk ook geslaagd. We trekken de lijn consequent door, lopen naakt in de brandende zon en in de ijskoude winter. Kosten euthanasie spuit uitgespaard.

 4. Naakt lopen is natuurlijk “zinnenprikkelend” voor mannen, vooràl als het gaat over ècht-mooie-meiden, doch… het zouden dàn niet steeds Venus-gestalten dat men zou zien… ook gerimpelde scharminkels, moortelvette wijven met cellulietputten in hun “hespen”, vrouwen die ons zouden terugdenken aan onze jeugd alwaar moeder koffie opschonk met een stomende waterketel en koffiekan (mèt koffieZAK), en dan ook nog een soort die normaal ook géén slip moeten dragen omdat hun flapperende buik reeds hun geslachtsdeel bedekt, enz. enz…
  De indianen in Zuid Amerika en (nog veel) zwarte stammen in Afrika lopen toch ook grotendeels met hun melkwinkel bloot, maar géén van die plaatselijke mannen ziet zoiets nog als sexuele prikkel… laat staan dat zij “met een staander” zouden rondlopen.
  Geloof mij maar: Nà één maandje zouden Jullie snakken naar een aangeklede dame, tenzij er een Aphroditeverschijning in de omtrek is.
  En dààrmee zijn we wéér in dit verhaaltje gekomen bij het begin. 🙂

  • Victor,ge kan selectief doof zijn,met n’n beetje goeie wil kan dat ook voor “blind zijn “tellen 😉

Reacties zijn gesloten.