Droomjob

Een dagelijks akkefietje in Berlijn: een oproep aan de politie van een sociale instantie omdat een drugsverslaafde neger mensen bedreigt.  Uit het niets duiken plotseling jonge Duitse vakkrachten op die de agenten uitschelden en hun opdracht willen verhinderen.

Het verrijkingskoor scandeert vrolijk: “Scheiß Drecksbullen, Nazis, Opfer, Missgeburten, Möge Allah sie vernichten, diese Hurensöhne!”!”  Wie Duits verstaat zal nog een aantal andere complimentjes uit dit kort beeldfragment kunnen halen.

17 gedachten over “Droomjob

 1. ‘Das müssen wir aushalten’. AfD haalt niet eens de kiesdrempel meer vlg een peiling gisteren. En er komt een door Groen gesteund ‘Einwanderungsgesetz’ dat wsl illegale immigratie gewoon legaal gaat maken. Geen medelijden met D aub.

 2. Van een beschaafd land gaan ze terug een onderontwikkeld land maken en alle andere landen gaan volgen, Zijn zij het die gaan opbouwen aan onze sociale zekerheid? Als alles voor iedereen op zal zijn, zullen ze weg zijn om terug een ander oord te vinden om leeg te vreten en hun behoefte te doen. We hebben zodanig compassie gehad met “die dutskes” dat ze de boel gaan overnemen. Recht en orde zal verworden naar het recht van de straat.

 3. Als men weet welke politieke kleuren in Berlijn aan de macht zijn, is dit geen verrassing. Soort verdedigt immers soort.(soort=uitschot).
  Op de webstek van Kopp online krijgt men dagelijks een bloemlezing van dergelijke exploten. (en dit is dan nog maar het topje van de ijsberg).
  Ook hier moeten we vaststellen dat een meerderheid daarvoor heeft gestemd, en blijft stemmen. Dit geldt ten andere in praktisch alle landen van de EUSSR.
  Afgezien van de “kiesfraude” is een dergelijk stemgedrag niet te verklaren.
  De overweldigende meerderheid stemt immers voor de ondergang!!!
  Zoals reeds vroeger gesteld, is het dan ook hoogdringend een grondig wetenschappelijk onderzoek te voeren naar een dergelijk ” collectief zelfmoordgedrag”.

  • Die moeite kan je je besparen vermits de resultaten van dat wetenschappelijk onderzoek ook “gefatsoeneerd” kunnen worden!

  • ‘dat een meerderheid daarvoor heeft gestemd’

   @ Lovenaar

   Misschien is het je al opgevallen, maar ik heb het niet zo voorzien op de specialiteiten van de fraaie kieswet en verwacht er nog minder heil van. Temeer omdat binnen dat stelsel de firma WIJ & Co zit, die de belangen van vreemden verdedigt. Heeft daar al één partij op gewezen? Er is er één die wat voorbehoud maakt, maar bij kennis van onze taal, bij het aanpassen aan onze normen en waarden ( zoals daar zijn :abortus, homohuwelijk, homo adoptie, euthanasie, de strijd voor gender gelijkheid, gender toiletten) dan is er geen enkel bezwaar om mee in Gemeente-, Stad- en het Landbestuur te duiken, kunnen ze Vlaming zijn onder de Vlamingen.
   De mogelijkheid dat een forse individualiteit de dreigende catastrofe bezweert is afgesloten. In plaats daarvan hebben we kiesdistricten en machtsversnippering. En de natuur der dingen zal ter zijner tijd aandringen op betaling als die tijd nog niet gekomen is. Het land kreeg al een paar kleinere schokken maar bij de eerste grote zal ons politiek organisme en daarmee waarschijnlijk ons volksbestaan in elkaar zakken als een kaartenhuis.

   Ik weet het, we zitten niet meer in de tijd van de grote hertogen, koningen en keizers, noch van prince. En verre van mij om sujetten als de Coburgers te gaan verdedigen. Maar mag ik even herinneren aan de heer Jan Jambon? Een democraat die het aan zijn grondbeginselen meent verschuldigd te zijn het koningschap te bestrijden. Hoe, is de opvatting, zouden wij ons laten regeren door iemand wiens aanspraken slechts gegrond zijn op een naam? Ik erken dat dit heel weinig is. Maar waarom buigen zijn kiezers zich zo gewillig onder hem wiens overwicht door niets wordt gerechtvaardigd, zelfs niet door een naam? Dit noem ik zeer inconsequent. Wie aan koningen hun onbeduidendheid verwijt, heeft het recht niet tevreden te zijn met een even onbeduidend minister.

   • Anna,
    1. Wat de intenties ook mogen zijn van de kiezers, het is het resultaat in het stemhokje dat telt.(=tot hiertoe toch,en afgezien van de kiesfraude die er zeker is). Tel hierbij dan een kiessysteem dat “op maat gesneden” is van het regime.
    Het resultaat is een blokkering via inderdaad een versplintering en “coalities” waar men water en vuur moet verzoenen.
    Enkele jaren geleden heeft het VB een onderzoek laten uitvoeren, waaruit bleek dat bij tal van kiezers er opvattingen heersen die aansluiten bij deze van het VB, maar in het stemhokje koos men wel voor de “verraders”.
    Het is deze “kortsluiting” die nader onderzocht moet worden.
    Ik heb al enige vermoedens met betrekking op deze “kortsluiting”. Er is het massaal kopen van stemmen, op welke manier dan ook. Er is ook het inspelen op de “nijdcultuur” die zeker met de moderne media massaal
    aanwezig is, en waarbij men dan zijn keuze laat bepalen door wraak. Dit wil dan ook zeggen, dat zolang er geld zal zijn om stemmen te kopen, er niets zal veranderen, en men zal blijven stemmen voor de ondergang, hoe kortzichtig en zelfvernietigend dit ook is.
    2. Wanneer de boel echt ontploft, gaan we inderdaad geconfronteerd worden met de ineenstorting, zoals deze in Congo in 1960, bij den “independa”. U ziet hier ook klaar. Als men een blik heeft kunnen werpen achter de schermen,
    en men heeft jarenlang met twee voeten in de grauwe werkelijkheid gestaan,dan kan men geen hoop meer hebben. Het ontwaken op een blauwe maandag zal schokkend zijn. Momenteel zitten we dus nog in de “struisvogelfase”.
    3. Het probleem met het koningshuis is niet het koningshuis “an sich” maar wel dat het in België een instrument & wapen is , dat ingezet wordt tegen te Vlamingen.
    Als er toch ene was, die wat klaar zag(Leopold III in zijn testament), dan wordt hij weggejaagd.
    Het probleem in hoofde van “Laken” voor de Vlamingen is duidelijk en gezien deze duidelijkheid dient men dan ook geen illusies meer te hebben.
    Het is anders, met een “sujet” die Laken heeft bevochten(althans met woorden), en nadien zijn “kazak” draait. Dit is veel erger en nog meer onvergeeflijker.
    Dit is hoogverraad, zeker van iemand die verkozen werd via een “Vlaamse” partij, die Vlaanderen ging “redden”, ten minste tot aan de vooravond van de verkiezingen.
    Een dergelijk “sujet” dat dan eerst verkozen werd, zegt veel om niet te zeggen alles, over deze “kiezers….” . Hier komen we opnieuw terecht bij de punt 1, met de “kortsluiting”.
    4. Als U regelmatig de webstek van Hartgeld raadpleegt, zal U zien dat er de laatste tijd meer en meer berichten opduiken over het herstel van de monarchie in tal van landen.
    Zoals men zegt :”Geen rook zonder vuur”.
    Gaat dit beter zijn, ik weet het niet. De vraag is echter :
    “Kan het nog slechter zijn dan in de huidige toestand??”

    • ‘herstel van de monarchie’

     @ Lovenaar,

     zonder leider figuur, geen autoriteit. Eigenlijk is het een natuurwet.
     De oudste, niet erfelijke monarchie, heeft het tot de jaren zestig goed gedaan (op gevaar af dat ik alle lezers over me heen krijg).
     Helaas heeft de huidige paus zijn katholieke verstand verloren, als hij het ooit al bezat en tast de autoriteit aan, met als gevolg : de herder is gevallen, de schapen lopen verspreid rond.

 4. Moet toch kunnen, die scheldpartijen en beledigingen, zolang ze maar niet van het blanke addergebroed komen die de Kroon ontbloten… In een democratie hebben nu eenmaal bepaalde ‘mensen’ meer rechten dan anderen.

 5. Ik heb medelijden met mijn ex-collega’s , in vooral de Europese landen waar de beschaving plaats maakt voor de vernietiging van alles , waar onze vaders en grootvaders voor gevochten hebben , met het doel een beter bestaan op te bouwen voor hun nageslacht .Ik was nog bij de gelukkigen toen ik als jonge agent de straat opvloog . De mensen hadden nog respect ,voor wat wij vertegenwoordigden met onze uniformen . Daar schiet niet veel meer van over . We moeten ten alle tijden “beleefd” blijven , diplomatisch , zalvend , ook als we worden uitgescholden voor het rot van de straat . Ik herinner mij een voorvalletje van een collega , na het vaststellen van een overtreding werd hij bedacht met de woorden “kust mijn kloten” met een vervolg PV voor smaad . De procureur oordeelde echter dat “kust mijn kloten” een volkse uitdrukking was en dus geen smaad. De politie , dat zijn de pispalen van de maatschappij geworden

  • Het had erger gekund, René, stel je even voor dat het een uitnodiging was geweest…

 6. een beetje ontspannen !
  De schooljuffrouw vraagt in de klas wie er het rijkst is
  Polleke als eerste :
  ‘Wij juffrouw ! Mijn pa en ma hebben elk een auto,
  we hebben een mooi huis en gaan veel op vakantie !

  Jefke haast zich ook :

  ‘Maar juffrouw ! Wij zijn nog veel rijker, mijn pa en ma hebben
  ook elk een auto, maar ook elk een motor, we hebben een huis en
  een appartement aan de kust en gaan ook heel veel naar het
  buitenland op reis. Daarbovenop krijgen wij een auto als we 18 zijn.’

  Jantje wacht rustig zijn beurt af :

  ‘Juffrouw, wij hebben gewoon ALLES !
  Mijn zus kwam verleden week met haar nieuwe
  Marokkaanse vriend thuis en weet je wat mijn pa nadien zei ?
  DAT WAS HET ENIGE WAT WE NOG MANKEERDEN ! !

 7. Generalbundesanwalt (procureur generaal) Range heeft een strafrechtelijk onderzoek gestart tegen het blog Netzpolitik.org, wegens Landverraad. Die hebben geheime documenten openbaar gemaakt.
  De ganse journalisten meute staat op haar achterste benen en schreeuwt het uit in het gezang ‘ Hooglied van de persvrijheid.’
  Hebben ze die in Duitsland dan? En sedert wanneer? Een onafhankelijke pers is mij nog niet opgevallen, evenmin als in het land b, de opgedrongen mening van het journaille daarentegen sehr.

 8. De politie mag, zoals vorig jaar, mee opstappen in de gay pride die eraan zit te komen. Uitgekozen ‘mannen’ uit het corps die blij en vrolijk zullen meelopen of is het van willen of niet, je stapt mee? Niet dat de Stad Antwerpen niet gul is met het uitzenden van haar politie potentieel. Ik herinner me de talrijke deelnemers bij de eerste pegida meeting. Die hadden ons zo lief dat ze ons in een kring omsingelden omdat we toch maar zouden blijven.
  Maar eerlijk is eerlijk, er loert gevaar. In Jeruzalem heeft zich een Israëliet de moeite bespaard om zijn slachtoffers eerst naar één of andere toren te slepen om ze vervolgens in de diepte te smijten, tijdens zo’ parade. Een mes doet ook wonderen om een einde te maken aan gebruiken die je niet bevallen. Hij mag zes doden op zijn rekening schrijven.
  Goed, dat was in Jerusalem. In Antwerpen dreigt het gevaar langs twee kanten. Daar leeft een gemeenschap die torens verkiest en een andere die vindt dat je de klus net zo goed met een mes kunt klaren. Vandaar dat er zich dan ook politie in burger tussen de vrolijke vrienden zal mengen.

  • Bij navraag is het dat deel van de politie die in het Antwerps stadpark haar wandeling deed. Die politie waarbij je, als je je bij hen beklaagde dat je als man werd lastig gevallen door een jeanet antwoordde : als je dat niet kunt verdragen moet je maar uit ons park wegblijven.

  • Intussen heeft een man in Schaarbeek de twee praktijken samengevoegd (las ik in de Zondagskrant). Hij oefende op kinderen. Vermoedelijk twijfelden ze over hun gender gerichtheid. De man pakte zijn mes stak ze neer en gooide hen door het raam. De struiken hebben hun leven gered.

   • De naam van de messentrekker en raam uitzwierder is bekend gegeven, Otman Achetuan. Niemand verwondert zich daarover. Hij wou zijn ex-vriendin Florence treffen in haar kinderen.
    Wat ik aan die Florence en haar navolgsters verwijt is dat ze scheel kijken. Als een man van zijn poetsvrouw houdt en hij weet dat ze dom verandert dit voor hem niets aan het feit.
    De Florence’ s daarentegen zien in zo’n man een hoogstaand figuur, een uitzondering op de regel, een miskend genie enz. Door deze natuurlijke neiging om scheel te kijken zien ze de waarheid niet en overkomen hen dan zulke drama’s. Van appelbomen sinaasappelen verlangen is een veel voorkomende ziekte.

Reacties zijn gesloten.