7 gedachten over “Oproep tot moord op joden en ongelovigen…

  1. Dat zal dan wel in overeenstemming met de islamitische mensenrechten, een ander woord voor shariah, zijn. En vermits religieuze voorschriften, en zeker de islamitische, niet strafbaar zijn, laat de jood Zuckerberg de moslims hun gang gaan….

  2. Zouden poco politici eens niet eindelijk hun ogen gaan openen voor de gewelddaden van de gezamenlijke vijand die Joden en wij hebben, namelijk de islamieten. Ze (de poco’s) blijven ons BEWUST verder en verder in de st*nt duwen, dit enkel tot hun eigen geldgewin.

  3. Hardleerse Merkel werft nu voor de opname van vluchtelingen met verwijzing naar de Duitse vluchtelingen uit 1945. Die gingen echter op de vlucht voor de moordlust van het rode leger, het geweld van de Polen en Tsjechen. Ze deden dat niet vrijwillig zoals de lichting die we nu kennen. Die verlaten land en familie uit vrije wil. Achter hen staat niemand met een geweer, bajonet of knuppel, hun vlucht heeft als grond op kosten van anderen te leven.
    Vermits Merkel het Duits machtig is kan ze zich vergewissen van de plannen van een deel onder hen.

    • Die vluchtten omwille van hun vreselijke misdaden tegen de mensheid, en bovendien niet naar islamitische of zwarte landen.

  4. Zou zo’n oproep met moslims in het vizier ook mogen? In ieder geval het proberen waard

  5. Wordt het niet stilaan tijd om hen van hetzelfde laken een broek te geven?

Reacties zijn gesloten.