Ook Vrhfstdt is aan zijn campagne begonnen…

… en maakt meteen duidelijk hoe hij de zaken ziet!

Verhofstadt I have  dream

Zie hem glimmen, onze Guy! Bewonder de keizerlijke uitstraling, de majesteitelijke blik in zijn ogen, zijn edele trekken.
U kan hem in vollere glorie bekijken als u heel voorzichtig op hem klikt.
Studio Rony

7 gedachten over “Ook Vrhfstdt is aan zijn campagne begonnen…

  1. Inderdaad Hij droomt van een rijk waar de zon nooit onder gaat zoals indertijd Karel De Gucht , heu ben verkeerd Karel de Grote !

  2. Zot van glorie, die man hoort thuis in de( gesloten) psychiatrie, daar zijn teveel kosten aan , dan kan nooit meer goedkomen. Misschien moet junior De Gucht over dergelijke gevallen ook maar eens ‘de spuit’ ter harte nemen.

  3. Bij logeman Verhofstadt worden we in de eerste plaats geconfronteerd met een psychopathische persoonlijkheid, zo weggelopen uit het boek “1984” van George Orwell. Onafgezien van het feit dat hij zijn eigen leugens gelooft, is hij vooral verblind door macht, en een nietsontziende wraak en haat tegen al diegenen die zijn masker pogen af te rukken, en een gevaar vormen voor zijn verborgen agenda.
    Het gaat hier dan ook om een zeer gevaarlijk individu waarmee niet de spotten valt, maar wel integendeel. Het komt er op aan zijn ware aard te onthullen.

    • Dat is zeer juist het gaat inderdaad over een gevaarlijke psychopatische persoonlijkheid en machtswellusteling. Het bewijs ervan is overweldigend ! Wie in Godsnaam ! poseert er nu in de gewaden van een Romeinse Keizer als hij een toespraak houdt voor het Europees parlement . Die foto is origineel , studio Rony heeft enkel het tekstbalonnetje bijgevoegd met zijn , nu al legendarische uitspraak . Volgens een kwaliteitskrant werd hij na zijn betoog , door enkele uitermate vriendelijke en begripvolle heren , volledig in het wit gekleed , met lichte dwang afgevoerd . Want Verhofstadt zegde niets meer en stond daar enkel maar te pronken , wat op den duur de parlementariers ging vervelen .Hij neemt nogal veel medicatie die hij soms vergeet in te nemen.

Reacties zijn gesloten.