Oogjes toe: Unicef manipuleert cijfers genitale verminking

Oogjes toe

Unicef houdt cijfers lager uit angst voor ‘islamofobie’

Genitale verminking (FGM) van meisjes en vrouwen komt wereldwijd veel vaker voor dan blijkt uit de cijfers van Unicef. Unicef geeft tegenover de Volkskrant toe dat dit neerkomt op ‘onder-rapportage’.

Unicef geeft tegenover de Volkskrant toe dat dit neerkomt op ‘onder-rapportage’. Niet alleen cijfermatig kantelt daarmee het beeld. Ook de mantra dat ‘besnijdenis niets met de islam te maken heeft’, komt in een ander licht te staan. De gevallen van genitale verminking die buiten de VN-data vallen, betreffen vrijwel alleen moslims.

Lees verder

4 gedachten over “Oogjes toe: Unicef manipuleert cijfers genitale verminking

    • Besnijdenis bij mannen, dat wel, maar van verminking bij vrouwen heb ik nog nooit iets gehoord. Bovendien is die besnijdenis bij mannen niet om het ‘genot’ weg te nemen. Qua ingreep niet te vergelijken. Men kan er voor- of tegenstander van zijn, maar ze worden er niet minder man door.

      • Integendeel het zou het gemeenschapsgenot nog verhogen tenminste als ik mijn ex-collega mag geloven , die was indertijd wegens medische redenen besneden !

  1. Wat zo opvallend is. De Heilige Katholieke Kerk met zijn nieuwe Paus, die zich bijzonder inzet voor de armen (van geest?) heb ik nog geen kritiek horen uiten over de fratsen van zijn grote concurrent De Islam. Wie zijn feitelijk de “wilden” Niet zolang geleden zonden zij missionarissen naar alle uithoeken van de wereld om de blijde boodschap (wat dat ook moge zijn) te gaan verkondigen en de heidense , soms wrede gebruiken uitroeien . Onlangs zag ik op een youtuubeke hoe dappere islam strijders in Syrie , om zich een beetje te ontspannen , voetbal speelden met de afgesneden hoofden van hun broeders, tegenstanders. Meisjes worden gefolterd , met een mes wordt hun clitoris weggesneden , waarom , met welk doel ? In bepaalde landen , af en toe zelfs in het land B kun je vrouwen bewonderen die compleet gehuld zijn in een deken , te vergelijken met een soort kuisheidsgordel zoals in de middeleeuwen. Wie zijn feitelijk “de wilden” De Bange Blanke Man , de Islamfobieers , misschien wel de rechtse partijen , Golfbrekers en zijn sympathisanten . De Afgeroomde Heilige Katholieke kerk en zijn “schapen” .Organisaties wereldwijd , regeringen en niet te vergeten….. Kif Kif…… die mede verantwoordelijk zijn …voor al het leed en de miserie die de Islam verkankerde in onze samenleving en zelfs nog steun geven ….dat zijn de ECHTE wilden . De Moslims weten niet beter , zij hebben een bepaalde opvoeding gekregen . De menseneters ten tijde van “onze” Congo konden ” nie goe volgen” toen een pater hen vertelde dat het verboden was om mensenvlees te eten . Wat er gebeurt in het heden en de toekomst is het gevolg van opvoeding . Ik weet zeker dat onze opvoeding nog steeds de beste is . Ons werd een rechtvaardigheidsgevoel bijgebracht , het verschil tussen goed en kwaad , het beschermen van de zwakken in onze maatschappij. Liefde voor dieren en natuur , niet stelen , moorden enz enz . Wat van dit alles , vindt ge terug in de moslimwereld.

Reacties zijn gesloten.