Ontwaakt, verworpenen der aarde!

Een fotograaf uit Singapore heeft van het Noord-Koreaanse regime de toelating gekregen om een camera te monteren op het dak van een auto en daarmee door de Noord-Koreaanse hoofdstad Pyongyang te rijden. Het resultaat is een 23 minuten lange bevreemdende video vol brede en erg propere, maar nagenoeg verlaten straten.
Nog een paar legislaturen van de socialisten en meer macht voor de EU-dictators en de straten zijn hier even proper.
http://www.deredactie.be/cm/vrtnieuws/videozone/nieuws/buitenland/MV-140520-noord-korea-gopro

che gevara

7 gedachten over “Ontwaakt, verworpenen der aarde!

  1. Zijn er nog geen t-shirts in de handel met de foto van onze hedendaagse helden zoals VHFST , Van Rompuy , Di Ruppo enz …..

  2. Niet moeilijk te begrijpen dat men bijna niemand ziet in de straten… de bevolking is… “aan het werk”. (en buitenlandse lanterfanters zijn niet welkom in Noord-Korea)

    • Je opmerking, Victor, doet me denken aan een reportage die ik een tweetal jaren geleden zag op VRT. Een politieker bezocht een stad in China. Hij werd rondgeleid door de burgemeester van die stad. De burgemeester vroeg hem: wat valt u hier op? De politieker antwoordde: het groen, de netheid van de straten, de rust. Is dat alles vroeg de burgemeester. Valt het u niet op dat hier alleen ouderen op de banken zitten? De anderen zijn op hun werk. Het verwondert mij dat dit u niet opviel, want in het Westen en uw land zie ik heel andere beelden.

Reacties zijn gesloten.