Scheiden is onvermijdelijk en een noodzaak

Dat België voor Vlaanderen geen meerwaarde meer biedt en slechts met veel stunt- en vliegwerk bij elkaar gehouden kan worden, hoeft geen betoog meer.
Iedereen ervaart dagelijks dat België een kunstmatige en vervreemdende constructie is.
We weten geen blijf met ons Vlaming-zijn in België.
Daarom moeten we streven naar onafhankelijkheid.
Onafhankelijkheid is voorts de enige opstap naar een “warme samenleving”, die enkel kan floreren mits een “thuisgevoel”.
Het is dat doorleefd gevoel van geborgenheid en samenhorigheid dat we voor ogen moeten hebben.
De opdeling van België is enkel een middel om daartoe te komen.
Vlaams-nationalisme hoeft daarom helemaal geen “besmet” begrip te zijn.
Het nationalisme is eerder de drang om met de eigen identiteit in het reine te komen en deze vervolgens maximaal te ontplooien.
Dat laatste is overigens een fundamenteel recht van elk volk.

8 gedachten over “Scheiden is onvermijdelijk en een noodzaak

 1. Inderdaad scheiden is onvermijdelijk , dat zal vroeg of laat toch gebeuren . Een haan in hetzelfde kot met een leeuw dat loopt dramatisch af . Als wij maar geen alimentatie moeten betalen na de scheiding !

 2. Spijtig dat de droom van een geluids- en wrijvingsloze scheiding onder auspiciën van de EU een droom zal blijven. De vlaams-waalse transfers hadden zo nochtans opgevangen kunnen worden door een EU-Wallonië transfer.

  • Dat kan inderdaad een droom blijven omdat de EU er is bijgekomen. Normaal gezien had die Vlaamsche Leeuw die Waalse haan al lang opgepeuzeld. Dat is spijtig genoeg niet gebeurd en dat hebben wij te danken aan al die correcte partijen , de hielenlikkers van hun Waalse meester. Die zogezegde Vlaamsche partijen samen met hun misleid kiesvee hebben die fiere Leeuw zijn tanden uitgeslagen en aan een leiband in een kot geplaatst. Zijn gebrul doet eerder denken aan een hulpgeroep van een janet . De meerderheid krijgt wat ze verdienen, de rol butler en kostverdienen in dienst van de Waalsche meester . De enige echte Vlaamse partij zijn mestkevers die met alle middelen dienen uitgeroeid. Veel zal er niet veranderen na 25 mei ! Integendeel !

 3. En als de NVA een overwinning behaald dan zal de scheiding nog langer duren daar de NVA een pro Europese partij is, ze was tot nu toe lid van de groene fractie in het Europees parlement

 4. Het gaat hier helemaal niet om een scheiding , maar om het verjagen van de bezetter en het afrekenen met de collaborateurs en verraders. Hierbij moet dan ook een “wiedergutmachung” geëist worden, alsmede de teruggave van de aan Vlaanderen ontstolen gebieden. Bezetters die worden verdreven, en daarmee gaat men dus niet aan tafel zitten. De oplossing van het probleem begint steeds met een juiste en volledige diagnose van de kanker. Er zijn bovendien geen “goede kankers”. Het is dan ook van belang een klare en duidelijke taal te spreken, met het juiste woordgebruik. Bovendien maken zachte heelmeesters, stinkende wonden.
  Het wordt eindelijk tijd dat de Vlamingen zich gaan bevrijden van het Stockholmsyndroom. Niemand ter wereld heeft ons hier verwijten te maken of eisen te stellen. Onafgezien daarvan kan men geen ei bakken zonder de schaal te breken. De stallen zullen dus moeten uitgemest worden, alvorens men een nieuw Vlaanderen kan beginnen opbouwen. Er zijn echter maar twee oplossingen : overleven of ten ondergaan. Al de rest is zever!!!

 5. Gelukkig is België reeds gedeel. Die grens tussen Wallonië en Vlaanderen is swart op wit, en die meeste Wallone woon suid, en die meeste Vlamingen woon suid. Dis maar ‘n geval van “daar moet ‘n politieke besluit geneem word.”

  In Suid-Afrika is dit heel moeilik! Ons is jullie waarskynlik 100 jaar agter. Ons volk is soos sout wat eweredig oor die hele land (1 219 080 vk/km) gestrooi is. Daar is geen distrik in ons land waar daar nie volksgenote (Afrikaner-Boere) woon nie. Ons volk weier om te konsolideer. Almal sê:”My huis is my tuiste, ek bly net hier!”

  Die swartes teel aan soos konyne, en duisende illegale swart immigrante stroom daagliks uit ander dele van Afrika ons land binne. Die blankes word nie meer nie, in teendeel, ons word daagliks minder. Vele volksgenote verlaat elke maand hul geboorteland; vele word deur swartes vermoor; en jong getroude egpare is bang om kinders te verwek, of het slegs een of twee kinders.

  Omdat ons land so groot is, is die afstande ook groot, en werkloses kan dit nie bekostig om 1 000km of 1 800km ver te trek, op soek na werk nie. Bloemfontein en Kimberley is ons land se twee sentrale stede (wat elkeen omtrent 1 000km van die land se verste uithoeke is), maar dit is nie deel van die twee beplande volkstate nie. Daar is té veel swartes, en blankes wat daarheen migreer, sal nie die probleem oplos nie. Hierdie twee stede sal NOOIT ‘n blanke meerderheid kry nie.

  Die twee kerngebiede van voorgenome “volkstate”, is Pretoria en Orania. Pretoria het die grootste konsentrasie van Afrikaners, maar daar woon reeds méér swartes as blankes (laat staan nog volksgenote!).
  Orania is een van slegs twee dorpe tans in Suid-Afrika wat 100% uit volksgenote bestaan. Waar Pretoria ‘n ou gevestigde stad is, met ‘n perfekte infrastruktuur, is Orania nog ‘n jong dorp van sowat 25 jaar oud, en met sowat 1 500 inwoners, ‘n swak infrastruktuur het.

  Die swart ANC-regering het daarin geslaag om die Boerevolk (of Afrikaners) sodanig te laat verarm, dat ons mense byna magteloos geword het. Om in hierdie tyd te verhuis, kos ontsettend veel geld, en die meeste middelklasmense kan dit nie meer bekostig nie. (‘n Trek van 1 000km kos gemiddeld R50 000). Vir Europese standaarde is R50 000 (of 3 600 Euro) heel weinig, maar vir ‘n gemiddelde blanke gesin in Suid-Afrika het dit nou onbekostigbaar geword.

  Maar, voordat die trek onderneem kan word, moet ‘n nuwe huis in die nuwe omgewing gesoek word. In die stede, en in gewilde gebiede van Suid-Afrika, is behuising tot soveel as 1 000% duurder as dié van ongewilde dele van die land. In so ‘n geval is dit dan onmoontlik vir ‘n gesinshoof om met sy gesin te verhuis. As Afrikaners maar in 1990 al geweet het wat hulle gaan tref, kon hulle 20 jaar gelede al na die twee “vryheidsgebiede” (Kleinfontein in die noorde, en Orania in die weste) getrek het. Toe was ons volk nog ekonomies sterk, maar vandag is die gemiddelde Afrikaner ‘n verarmde man).

  Vlaminge wat voel dat hulle “nou genoeg van België het,” kan dit sterk oorweeg om ons regses se geledere in die Noordwes-Kaap aan te vul. Benewens ons hoofdorp – ORANIA – is daar nog sowat 40 ander dorpe in ons VRYHEIDSGEBIED wat “smag na nuwe bloed”. Die 4 grootste dorpe in die binneland is: DE AAR (50 000); PRIESKA (10 000); CARNARVON (10 000); en CALVINIA (10 000). Die 6 grootste dorpe aan die kus (Atlantiese Oseaan) is: KLEINZEE (5 000); HONDEKLIPBAAI (5 000); LAMBERTSBAAI (5 000); VELDDRIFT (5 000); VREDENBURG (10 000); en SALDANHA (5 000).

  Dorpe met groot inwonersgetalle dui gewoonlik daarop dat daar veel nie-blankes woon. Die swart inwoners is gelukkig nog min, maar die meeste dorpe in die Noord- en Wes-Kaap se bruin inwoners is gewoonlik 60% tot 80% van die totaal.

  Dorpe met klein getalle nie-blankes is: ORANIA (geen); SUTHERLAND (55%); FRASERBURG (55%); WILLISTON (55%); en DORINGBAAI (60%). Hul totale inwonertalle is minder as 2 000 elk.

  * Voornemende immigrante uit Vlaanderen sal geen probleme met die taal ervaar nie, want 70% tot 100% van al bogenoemde dorpe se inwoners praat Afrikaans as huistaal, en Engels as tweede taal.

 6. Korreksie: Die meeste Vlamingen woon in die NOORDELIKE deel van België.

 7. Kortom, morgen massaal VB stemmen! En, tot op het laatste moment blijven proberen om zoveel mogelijk mensen te overtuigen om net hetzelfde te doen!

Reacties zijn gesloten.