socialisten en scharia4belgium één strijd

Deze sp.a-ster steekt haar liefde voor Sharia4Belgium niet onder stoelen of banken
Shaireen Aftab staat als negende opvolger op de sp.a-lijst van Oostende en zij heeft wel heel vreemde affiches, die verdacht veel gelijkenis vertonen met die van het inmiddels ontbonden Sharia4Belgium…

verkiezing2014 SPA wietSharia4Belgium, dat is het haatclubje dat geleid werd door de nog steeds in ‘t gevang zittende opperhaatbaard Abu Imran.
Het clubje hield zich vooral bezig met criminaliteit en het bekeren of overtuigen van jongeren, zodat die als kanonnenvlees richting Syrië gestuurd konden worden om te heilige oorlog mee te gaan vechten. Een heilige oorlog waarin ‘ongelovige honden’ letterlijk een kopje kleiner gemaakt worden en zelfs nikabmadammen de vuurwapens ter hand nemen om mensen met minder radicale opvattingen naar de andere wereld te helpen.

Dat rood en groen de grote stemmentrekkers zijn voor de ‘nieuwe Belgen’ is al lang geen nieuws meer, maar Shaireen Aftab, die zelf islamitische roots heeft, gaat wel heel ver om stemmen van sharialiefhebbers te ronselen.
Shaireen4Belgium enSharia4Belgium voor de kleine man

Wat Shaireen overigens doet om haar dagelijkse boterham met hesp te verdienen?
Ze werkt bij de RVA en ze is gastdocente bij de Oost-Vlaamse politieacademie.
http://clint.be/actua/deze-spa-ster-steekt-haar-liefde-voor-sharia4belgium-niet-onder-stoelen-banken-foto

4 gedachten over “socialisten en scharia4belgium één strijd

  1. Een zeer onislamitische haardos heeft ze wel. Ik versta die affiche eigenlijk meer als: Geen shariah, maar Shaireen 4 Belgium.
    Ondertussen lijken de 1e uitslagen in NL op een nederlaag van Wilders te duiden, de perfect getimede boycott van de Arabieren heeft zijn doel niet gemist.

  2. Die rode ratten schamen zich voor niets, als het maar stemmen opbrengt.

  3. Mevrouw is blijkbaar niet goed op de hoogte van wat S4B over vrouwen denkt. Als ze niet oppast eindigt ze onder een tentzeil en kan ze verkocht worden voor vier kamelen (weliswaar moeten het goede kamelen zijn, maar toch). Het Stockholmsyndroom in het kwadraat.

  4. Waar zouden ze hun stemmen anders kunnen halen buiten hun vreemde vriendenkring en zij hebben het land nodig voor hun eigen profijtjes denk maar aan de miljoenen Euro’s dat VDLN heeft binnengehaald om zijn eigen rekening mee te spijzigen

Reacties zijn gesloten.