Ontkennen kan niet meer

INVASIE

Hoe een Tweet van een Duits ministerie de sluizen opende voor ISIS in de EU
Door Joost Niemöller
Na lang ontkennen gaf de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) in een vandaag verschenen rapport (PDF) vandaag toe dat ISIS met de megagolf van illegale immigratie is meegekomen:

Jihadistische organisaties maken onder meer gebruik van dezelfde reisroutes als asielzoekers. Inmiddels is gebleken dat ISIS-operatives veelvuldig gebruik hebben gemaakt van de vluchtelingenstroom om op heimelijke wijze naar Europa te reizen.

In enkele gevallen vroegen operatives ook asiel aan in Europese landen, waaronder mogelijk ook in Nederland. Vanwege de mogelijkheden tot fraude met documenten, het ontbreken van een sluitende EU-buitengrenzencontrole en de mogelijkheden tot vrij reizen binnen het Schengengebied, is het risico reëel dat niet alle reisbewegingen (tijdig) onderkend worden.

 

Geert Wilders verklaarde bij herhaling dat ISIS mee zou komen met deze zogenaamde vluchtelingen. Ze hadden het tenslotte zelf al aangekondigd.

Maar dat argument mocht niet meespelen in het ‘vluchtelingendebat’, wat overigens helemaal geen debat is, omdat alles achter de schermen in Brussel afgehamerd wordt.

De onverantwoordelijkheid van de bestuursklasse in Brussel, maar ook in de andere West-Europese hoofdsteden is ongehoord.  Lees verder…

Is Merkel wakker geworden?

1 gedachte op “Ontkennen kan niet meer

  1. De onnozelaars , de Gutmenschen verwelkomde dus ook het IS krapuul met willkommen fluchtelingen , na een tijdje aanslag hier , aanslag daar , met vele onschuldige slachtoffers . De braafste fluchtelingen hebben zich enkel schuldig gemaakt aan intieme handtastelijkheden op vrouwen . Maar zelf verkrachting is geen reden om ze terug te sturen . Wat zijn we toch gelukkig met al die verrijkling . Wat is die Islam toch heerlijk . Hoe spannend is dat allemaal niet ! Eindelijk kunnen we onze aangeleerde en aangeboren Christelijke liefde in de praktijk brengen .

Reacties zijn gesloten.