Onze (Anne)man(s) in de EU-praatbarak over VerhEUfstadts plannen

Hervorming EU: Verhofstadt wil zichzelf de geschiedenis inschrijven
Vandaag presenteerde Guy Verhofstadt in de Commissie Constitutionele Zaken (AFCO) van het Europees parlement zijn ontwerprapport over ‘mogelijke ontwikkelingen en aanpassingen met betrekking tot het huidige institutionele bestel van de Europese Unie.’

Lees meer…

1 gedachte op “Onze (Anne)man(s) in de EU-praatbarak over VerhEUfstadts plannen

 1. Voor Verhofstadt is het een axioma dat het bevolkingscijfer moet klimmen door immigratie. Er dwalen in de wereld nog zoveel vaderland lozen rond. Zij vormen voor de EU een onuitputtelijke bron. Hij weet ook dat ganse negerstammen tot ons behoren. Al deze mensen in een gelukkig vaderland te concentreren is de droom voor zijn institutioneel bestel. Met de hulp van de ingeweken stammen kan men de oude levensbeschouwingen doen verdwijnen. Tegenstanders van de aanpassingen moeten worden bespot en gehaat. Decadenten en ontwortelden zijn het, die de ethische eenheid van het volk willen ondermijnen door het afwijzen van totaal andere levensbeschouwingen. Zoals ze zelfs bewezen door protest bij de aanpassingen in verband met het huwelijk. Terwijl toch iedereen moet erkennen dat het huwelijk, zoals het bestond, immoreel was.
  Hij dankt de verlichte miljonairs in de USA die hem steun verlenen, waar hij ook gaat. Tot in Oekraïne toe. Hun bevel luidt: je moet de EU als een vergaarbak beschouwen. Iedereen mag meepraten over het lot van Europa, enkel de oorspronkelijke bewoners niet. Het is tenslotte een verbond tussen vrije naties. En iedere leider is verondersteld te weten dat bij het absoluut niet bestaan van de eigenschap VRIJ, het woord dat deze eigenschap uitdrukt, dagelijks verplicht moet worden uitgesproken.
  Het is positief dat naar geen enkel continent zo sterk wordt uitgeweken als naar de EU.
  Men bedenke even: zoveel ongelukkigen vonden daar een tehuis waar ze niet meer de verstotelingen van de samenleving, maar integendeel de gezonde norm werden.
  De enkele, volgens hen gezonde denkers, die Europa nog bewonen, werden gelukkig sedert jaren als schurftige schapen door de overgrote meerderheid en de overheden in de annalen opgetekend.
  Het enige middel dat hen nog ter beschikking staat is: a capella, libera nos Domine, zingen.

Reacties zijn gesloten.