Is Merkel wakker geworden?

Van ‘er is geen bewijs dat er bij de vluchtelingen terroristen zitten’ tot ‘we zijn bezorgd om de binnenlandse veiligheid, want terroristen kunnen via de ‘vluchtelingenstroom’ in Europa infiltreren’.

Wat de Duitsers nodig hebben om helemaal vanop hun Gutmenschenwolk terug op aarde te keren is een islamitische aanslag op hun grondgebied.  Niet dat onze redactie wenst dat er Duitse slachtoffers vallen…  maar het zou hun realiteitszin wel kunnen beïnvloeden.

FT

Ondertiteling en geautomatiseerde vertaling via icoontjes onderaan.

 

7 gedachten over “Is Merkel wakker geworden?

 1. Ik wens ook geen onschuldige slachtoffers waar die Gutmenschen onrechtstreeks medeplichtig voor zijn , moest er toch iets gebeuren ….maar het gezegde “”Wie niet horen wil moet voelen “”” is hier meer dan ooit van toepassing

 2. Wat een komedie !!!
  Wie zijn de “importateurs” van deze “vluchtelingen”??
  Wie zijn de verraders en collaborateurs, die met deze “importateurs” samenwerken ???
  Wie zijn de zetbazen van deze verraders en collaborateurs??
  Wie gaat er werkelijk schuil achter de aanslagen in Brussel en Parijs en de rest??
  (men dient immers een onderscheid te maken tussen de uitvoerders en de opdrachtgevers).
  Wie heeft er ISIS opgericht en gesteund , en er ook “zaken” mee gedaan ??
  IM Erika weet dit alles maar al te goed… ze zit trouwens zelf mee in de slag als
  “Verräterin”.
  Voor de rest dient men dan ook geen illusies te hebben. Als er maatregelen genomen worden, dan zijn deze in de eerste plaats gericht tegen de tegenstanders van de invasies en de verraders!!
  IM Erika is hier dan ook niet bezig met de aanpak van de terreur, maar wel het voorbereiden van het versterken van de “aanpak” van het verzet tegen de invasies en verraders.
  Men dient dan ook niet te wachten op een “aanslag”. Dagelijks worden de “nuttige idioten” in Duitsland immers met de vreemdelingen en “antifa” terreur geconfronteerd. De stemmen van deze “nuttige idioten” worden immers gekocht, zoals ook elders, en zolang dat er geld is(ook al is het gemaakt uit het niets) zal er niets veranderen. Kijk naar Vlaanderen!!!
  Op de webstek van Kopp online vindt men dagelijks een bloemlezing over de exploten van de “democraten”(sic)
  Een terreur die weinig effect op op de houding in het stemhokje. (en dit afgezien van de massale kiesfraude).
  http://www.anonymousnews.ru/2016/07/10/studie-beweist-wahlfaelschung-in-deutschland-keine-ausnahme-sondern-die-regel/
  met citaat :
  “Schlagzeilen über Wahlbetrug kennen die Deutschen bislang nur aus Ländern wie Usbekistan. Nie sind Wähler, Parteien oder selbst der Bundeswahlleiter auf die Idee gekommen, Wahlergebnisse einmal konkret nachzuprüfen. Diese Arbeit haben sich aber die renommierten Politikwissenschaftler, Christian Breunig und Achim Goerres der Universitäten Köln und Toronto gemacht und die Ergebnisse der Bundestagswahlen zwischen 1990 und 2005 nachgerechnet. Das Ergebnis ist erschreckend und lässt darauf schließen, dass Bundestagswahlen schon seit vielen Jahren systematisch manipuliert werden. Besonders auffällig war das bei der letzten Wahl 2013 als Angela Merkels CDU mit knapp knapp 42% der Stimmen, eine sensationelles Wahlergebnis einfuhr. Fragte man damals im Freundes- oder Bekanntenkreis nach, so erhielt man stets nur ein Achselzucken und immer die gleiche Antwort: „Ich habe die CDU nicht gewählt!“. Ja, wer dann? Diese Antwort findet sich in der in der wissenschaftlichen Ausarbeitung. von Christian Breunig und Achim Goerres:”(=einde citaat).
  Voor de vaststellingen zelf, verwijs ik naar de tekst in het bruggetje.
  De terreur, via false flags, is dan ook een wapen dat door de machten achter de NWO wordt ingezet om het Avondland te vernietigen. In bepaalde gevallen kadert het echter in de strijd tussen de verschillende clans binnen de NWO. (bij wijze van chantage of als wraak).
  Voor de rest is Duitsland nog steeds een bezet land, dat nog steeds geplunderd wordt. De gelijkenissen met Vlaanderen zijn treffend.
  Het was deze bezetting en plundering die op 11 juli 2016 had moeten aan bod komen.
  Wat de plundering van Duitsland betreft : zie het laatste boek van Bruno Bandulet :http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/redaktion/interview-mit-bruno-bandulet-zu-seinem-neuen-buch-beuteland.html
  met citaat :
  “Interview mit Bruno Bandulet zu seinem neuen Buch Beuteland
  Bruno Bandulet rechnet in seinem neuen Buch »Beuteland« mit der systematischen Plünderung Deutschlands durch die Siegermächte seit 1945 ab. Allein der Umbau der Europäischen Wirtschaftsgemeinschaft zu einer regulären Transferunion – vor allem zu Lasten Deutschlands – hat die deutschen Steuerzahler demnach seit 1991 rund 300 Milliarden Euro netto gekostet. Ein genaues Preisschild für die 70 Jahre Plünderung, die bis hin zur ruinösen Masseneinwanderung unter der Flagge des Multikulturalismus läuft, hat er nicht gefunden. Denn das gibt es nicht. Doch Bandulet ist sicher: die Reparationen nach dem Versailler Vertrag sehen dagegen harmlos aus. In diesem Interview mit Kopp Online spricht der Autor über sein neues Buch …”(=einde citaat).
  Het verschil met Vlaanderen is dat de plundering en bezetting hier reeds begon in 1830!!!

 3. In HLN van 11 juli staat/stond er een artikel dat kopte: “Merkel roept migranten op tot tolerantie voor de Duitse eetcultuur”… de omgekeerde wereld !

 4. Ze mogen heel die troep fluchtelingen samen met hunne Islam wat mij betreft in hun “gat” steken

 5. Heb Merkel nog eens bekeken. Het is duidelijk: ze draagt ‘Die Weltschmerz’ op schouders en gezicht. Die goeie, ouwe, wereldsmart.

 6. O wee, weer een dominees dochter. Ditmaal voor de UK. Ze trouwde met een (g)bankster, Philip May. De titel die ze draagt,’Home Secretary’, heeft in vertaling niets met arbeid voor het vaderland te maken, maar met de functie van een binnenlandse minister. En dat zijn twee verschillende zaken.

Reacties zijn gesloten.