Ereteken voor de dood

Ereteken voor de dood
Vlaamse eretekens uitgereikt door de Vlaamse regering op de Vlaamse Feestdag aan ‘verdienstelijke Vlamingen’.

“De bekroonden zijn ‘uitzonderlijk verdienstelijk geweest voor Vlaanderen’ of hebben ‘door hun uitzonderlijke talenten bijgedragen aan het positieve imago en de uitstraling van Vlaanderen’. Er is ook het Groot Ereteken voor mensen die zich langere tijd verdienstelijk hebben gemaakt voor Vlaanderen.”

Vlaamse regering kent eretekens toe aan wie Vlamingen met euthanasie heeft leren omgaan (op voordracht van Open-VLDer Sven Gatz).

Wat men over euthanasie ook moge denken, dit is toch wel een verbazingwekkende basis voor een officieel ereteken.  Positief imago en uitstraling van Vlaanderen?

8 gedachten over “Ereteken voor de dood

 1. Prachtig initiatief , ere wie ere toekomt . Euthanasie is voor de toekomst zowat de enigste manier om te ontsnappen aan de miserie waarin onze verlichte politiekers ons hebben gedompeld

 2. Men zou medelijden krijgen met Geert Bourgeois omdat hij zo is aangevallen voor zijn “spuwen”. Maar de Vlaamse regering verraadt diegenen die consequent opkomen voor echte Vlaamse autonomie.
  Bij de ontvangers van een ereteken zijn enkele van de ferventste belgicisten, zoals Marieke Vervoort en Miet Smet. Ook van Karel Vinck heb ik nog nooit enig teken van Vlaams bewustzijn gehoord.

  Top is echter wel de onderscheiding voor Wim Distelmans, die op voordracht (of in opdracht) van de Loge geijverd heeft om via euthanasie Vlamingen die niets meer opbrengen het hoekje om te helpen. Dit toont aan dat de satanisten meer macht hebben in de Vlaamse Regering als enig echte Vlaams-nationalist.

  In het interview met VTM op zondag nam Geert Bourgeois niet eens notitie van de Elf Juli boodschap van de VVB. Voor hem bestaan die niet – hoe verguld ze daar ook zijn met de voormalige VVB-ers in de regering.

  Geert Bourgeois, doe die haat weg uit uw ogen als het over die andere “niet-democratische” Vlaamse partij gaat! Ben je liever slaafse hond aan de ketting dan wolf in het bos?

  • “Wim Distelmans die geijverd heeft om via euthanasie Vlamingen die niets meer opbrengen het hoekje om te helpen.” Satanisten. Hoor uzelf toch eens bezig. U kent blijkbaar zelfs de euthanasiewetgeving niet eens. Het gaat om de WIL VAN DE PATIENT ZELF om op een menswaardige manier te kunnen sterven. Ik heb sympathie voor het VB maar dergelijke onzinnige opmerkingen zijn echt van de pot gerukt. Al eens mensen zien lijden die smeken om er een einde aan te maken. Ik nodig u uit om eens te gaan zien in bepaalde ziekenhuizen en instellingen met kankerpatiënten. Man toch.
   En weet je, dood gaan we allemaal, ook in een onafhankelijk Vlaanderen. Ik liefst op een manier die ikzelf bepaal.

   • Iedereen kan voor zichzelf de Frei Tod kiezen, die hij dan zelf in handen neemt.
    Bij euthanasie worden er heel wat mensen bij betrokken, familieleden, getuigen, artsen, administratie. Zij allen moeten hun zege geven.
    Bepaal je: ik zou het liefst bij het ondergaan van de zon gaan. Dan lukt dat niet omdat:
    -de arts niet kan op dat uur.
    -de getuigen niet kunnen omdat ze nog andere bezigheden hebben.
    -de familie zolang niet kan wachten.

    Ik heb ooit mijn hond een spuitje moeten laten geven omdat hij ziek was. Ik telefoneerde de dierenarts en ik kon pas de volgende dag om 18 uur komen. Weet je hoe ik me die tussentijd voelde? En dat was nog maar een hond.

  • Het lijkt mij eigenaardig dat zovelen misbaar maken over de “retoriek” van Geert Bourgeois terwijl zij nooit enige kritiek hadden over de, op het veld, spuwende belgische voetballers, tous ensemble the Red Devils genaamd.
   Wat de “verdienstelijke Vlamingen” betreft had ik op zijn minst De Strangers en Jef Elbers verwacht. Miet Smet, daar kan ik nog inkomen (figuurlijk dan), na al het geen zij gedaan heeft in haar leven voor Wilfried Martens: toch wel een bijna Vlaamse Strijder wiens kreet “Geef ons wapens” de toehoorders door merg en been sneed. Niemand durfde hem een wapen aanreiken, want een wapen in de handen van een onverlaat die nooit soldaat is geweest is levensgevaarlijk voor de omstaanders. Omwille van de omgang met deze oproerkraaier verdient de Lokerse Miet toch wel prijsje! En in geval van nood kan ze nog altijd lotgenoot Distelmans raadplegen.

 3. Ze zijn raar degenen die opkomen voor een Vlaamse onafhankelijke staat. Geen enkele van de zo geheten democratische partijen(ik reken er ook de NVA bij) maar enkel en alleen de paria van al deze partijen het VB legt de vinger op de wonde.
  Maar zoals het spreek woord zegt : loontje komt om zijn boontje, en zeker in deze staat die mijn staat niet is en nimmer zal zijn.

 4. Euthanasie heeft niets te zien met waardig sterven :
  http://www.abovetopsecret.com/forum/thread868224/pg1
  met titel :
  “The NWO Marxist Agenda: Euthanasia at Retirement Age for Generation X”
  en citaat :
  “The ‘Right to Die’
  In 2009 the first cases of voluntary euthanasia were widely publicized in the Western media. They expounded the cases of elderly couples with terminal diseases who had decided to die a ‘painless’ death together. The stories evoke feelings of sorrow, but also of injustice that the couples couldn’t die in their own country because happily, to this day, it is still illegal in Britain and most of Europe. From its sympathetic tone, our pro-Marxist Media is clearly in favour of the couples’ choice to die and indeed, ‘right’ to die. These cases are the first-step in the setting of the pre-programming process in the minds of Generation X and Y (and therefore, Z) to the ultimate acceptance of mass Euthanasia of ALL ‘elderly’ people in the future.
  Remember the words of the pro-Marxist band, ‘The Beatles’: “Will you still need me? Will you still FEED me – when I’m 64?” “(=einde citaat).
  Er is echter nog een tweede aspect die nergens aan bod komt, en dat is het “liquideren” van politieke vijanden via euthanasie. Dit dan in samenhang met crematie. Als men in een urne zit, kan niet meer zeggen dat men niet akkoord was, en dat het euthanasie document vervalst werd.
  Achter deze euthanasie gaat dan ook een verborgen agenda schuil.(één der velen!!)

Reacties zijn gesloten.