3 gedachten over “Ontgoocheld!

 1. Niet enkel de VVB is ontgoocheld in de NBA maar ook vele gewone Vlamingen Veel beloven en weinig geven doet de Vlaming in vreugde leven

 2. “Ontgoocheld….” is nog een heel beleefde vaststelling. De omschrijving “schurftig verraad” is hier beter op zijn plaats. Ik heb onmiddellijk na de verkiezingen van mei 2014 duidelijk gesteld dat de N-VA het grootste bedrog en verraad is waarmee Vlaanderen ooit werd geconfronteerd.(Ik had immers enige “inside info”).
  Het gaat hier dan ook om een door het regime “gecontroleerde oppositie”, die op poten werd gezet door de “broeders” van de Lakenstraat en de Peterseliestraat in Brussel.
  Broeder Siegfried zit daar dan ook niet toevallig!!!
  Als Bartje zo iemand binnen pakt, zonder de minste commentaar…dan zou het toch moeten duidelijk zijn..!!
  Het is dan ook onbegrijpelijk dat in Vlaamse en rechtse middens er niet de minste aandacht is voor deze “samenzwering..”. Men moet niet afkomen dat men geen bewijzen heeft.. het is al voldoende dat men gewoon ziet wat er te zien is, en voor de rest past men gewoon Sun Tzu toe.

 3. En nu ook nog aparte wc’s voor transgenders, dus extra kosten voor 0.01% vd bevolking. NVA volledig gecontroleerd door de machtige joodse homolobby. Wie er nog voor stemt is gek.

Reacties zijn gesloten.