3 gedachten over “EU-wereldvreemdheid

 1. Hij kan het goed zeggen, maar dat de massa-immigratie er tegen de wil vd bevolking wordt doorgeduwd is ntl niet helemaal waar: Rechts is nog altijd in de minderheid in de EU; centrum-, liberale-, en linkse partijen allerhande zijn allemaal pro. In D alleen al wonen 80 miljoen dolenthousiaste voorstanders.

 2. Mooi vb van de welkomstcultuur in D, waar een spandoek met ‘Refugees welcome’ wordt opgehouden door vooral vrouwen:
  http://www.pi-news.net/2015/07/gutmenschenpresse-freisinger-tagblatt/
  Moslims hebben ook internet thuis of in de moskee of op internetcafés: duizenden kussen hun lief of vrouw en kinderen vaarwel bij het zien van deze foto alleen al, en spoeden zich naar hun 72 maagden, met daar bovenop een gratis leven.

  Stel je voor dat de Congolezen 100 jaar geleden ook zo’n spandoek hadden met ‘Bienvenus les belges’, opgehouden door halfnaakte zwartjes; geen pater die zich nog had kunnen inhouden (vooral niet als het jongetjes waren)

 3. Een ander geluid uit Duitsland.
  De Gau ( betekenis :het groots mogelijk ongeval) van alle Bundespresidenten vindt democratische meningsuitingen walgelijk. Op verschillende plaatsen hebben Duitsers voor opvangcentra hun ongenoegen geuit en het nog aangedurfd ‘Schmarotzer’ te roepen (profiteurs). Dat heeft Gauck dus diep getroffen, de overspelige ex-dominee wijst erop dat deze mensen gekomen zijn om een beter leven te hebben en om rondom verzorgd te worden. Het spijt hem dat dergelijke Duitsers er een andere mening op na houden dan hijzelf en dat deze, een beter leven willende, mensen op een dergelijke manier met Duitsers moeten kennis maken.

Reacties zijn gesloten.