Ontdek de verschillen (+)

Ontdek de verschillen

 ‘De islam is een leugen. Mohammed is een schurk. De Koran is gif’

Geert Wilders ontvang nog meer doodsbedreigingen.  Er wordt geëist dat hij geen bescherming meer krijgt “omdat hij het zelf gezocht heeft”.  Heel politiek-correcte meute valt over hem heen, maar niemand gaat het debat aan over de boodschap op de zelfklever.

 “De PVV is een leugen. Geert is een schurk. Die sticker is gif. “
‘PVV-vertegenwoordigers zijn slechts nietszeggende graaiende, konkelende jaknikkers’

Hoerageroep op alle banken.  Instemmend geknik van actiegroepen, media, politici en bange hazen.
The Postonline

Inmiddels heeft het Landelijk Beraad Marokkanen Google verzocht om onmiddellijk het e-postadres islamsticker@gmail.com te blokkeren en te verwijderen.

Want “Verzenden, uploaden, distribueren, verspreiden of aanbieden dit te gaan doen van onwettig, lasterlijk, kwetsend, beledigend, frauduleus, wetsovertredend, obsceen of anderszins bezwaarlijk materiaal” is verboden volgens par. “Verboden acties”.

Zichzelf en ongelovige honden opblazen valt blijkbaar niet onder die paragraaf.

Dank aan Marnix voor de bijkomende info.

2 gedachten over “Ontdek de verschillen (+)

  1. Dat is toch normaal dat de godsdienst van de liefde, van de vrede en van de menselijkheid wil dat de westerse haatprofeet stopt met stokken te steken tussen de wielen van de Islam, het is onze plicht als westerse stommekloten om de vooruitgang in het westen door de Islam te koesteren zoals onze Vlaamse profeet BDW ons leert en als Wilders niet wil luisteren en alles doet om die vooruitgang tegen te werken dan moet hij maar opdraaien voor de gevolgen

  2. Op welke manier ge het ook mogen bekijken . Het ongenoegen , onze vrees voor de toekomst , onze verwerping van de Islam heeft zijn oorsprong in een gevoel van “rechtvaardigheid”. Rechtvaardigheid is blijkbaar onbekend voor de groene en rode smartlappen. Zij hebben blijkbaar geen bezwaar dat onze leefwijze , onze cultuur worden bedreigd door een vreemde religie die zich onwennig toont in onze huidige beschaving , maar nog voortleven in de duistere middeleeuwen. De enige hoop die ons nog rest , de strohalm waar wij ons krampachtig aan vasthouden zijn de voorspellingen van Nostradamus. Eeuwen geleden voorzag hij ons huidig tijdsbeeld , een climax tussen het Christendom en de Islam . Een oorlog tussen twee culturen , waar uiteindelijk het Christendom zou zegevieren en de Islam terug naar “af”. Alles wijst hoe langer hoe meer op dat nakend treffen . Wij senioren zullen het niet meer meemaken , maar het geeft hoop voor onze kinderen en kleinkinderen. Rechtvaardigheid hoort bij het goede en deze is nog altijd een geduchte tegenstander van het kwade, zoals ik reeds eerder schreef

Reacties zijn gesloten.