Onnoemelijke wreedheden

Onnoemelijke wreedheden

Een nieuwe film op Youtube* toont de wreedheid van de door het Westen gesteunde Al Nusra Takfiri** extremisten, gelieerd met Al Qaeda, (volgens de politiek correcte pers zijn het rebellen of vrijheidstrijders).

Zij blokkeren een weg niet ver van de Iraakse grens, doen een colonne zware vrachtwagens stoppen en ondervragen de chauffeurs over hun geloof.  De bange chauffeurs zeggen soennieten te zijn.  Als blijkt dat ze Alawieten zijn (een sjiïetische stroming) schieten de Takfiri hen dood.  De vrachtwagens worden later in brand gestoken.
Een leider van de Al Nusra, Abu Mohammad al-Golani, heeft ermee gedreigd de huizen van de Alawieten met raketten te zullen bestoken.

* Youtube heeft de film intussen verwijderd.  Wij tonen hem via een andere bron.

Volg deze verwijzing

Sinds het uitbreken van de oorlog in Syrië in 2011 werden verschillende video clips op het internet verspreid, die de gruwelijke wreedheden van de door het Westen gesteunde terroristen tonen.
Eerder deze maand, op 5 augustus, was er nog een video te zien waarbij drie Syrische Koerden in brand gestoken werden. Al Nusra militanten goten een brandbare vloeistof over geboeide, geblinddoekte mannen, die Syrische Koerdische soldaten bleken te zijn.  Ze werden in het vuur geduwd.

Voor het filmfragment, volg deze verwijzing

 Het zijn deze lieverdjes die door het Westen, door Turkije, Qatar en Saoedi-Arabië gesteund worden.

FT

 

**Wikipedia: Takfir is binnen de islam het verklaren van een gelovige of een groep gelovigen tot kafir (ongelovige). Het is een omstreden begrip omdat niet duidelijk is wie gerechtigd is tot het doen van deze uitspraak.
Takfir zit ook in de naam van de stroming takfirieen waar enkele extremistische groepen zoals Al Qaida en Takfir wal Hijra, die de moslims tot kafir verklaren, onder vallen. Diverse aanslagen in het Midden-Oosten zijn ook tegen moslims gericht. De bomaanslagen in Amman van 9 november 2005 en de diverse aanslagen op sjiieten in Irak zijn hier een uitvloeisel van.

3 gedachten over “Onnoemelijke wreedheden

 1. Het lijkt wel of heel het midden Oosten een grote dierentuin geworden is met loslopende gevaarlijke primaire soorten . Ze onderscheiden zich van de dieren want hun prooi moet zo veel mogelijk afzien alvorens te doden. Het is nog maar lente in de Arabische wereld moet ge niet vragen wat de zomer zal worden . Het was naar mijn gevoel veel rustiger als hun dictators nog aan de macht waren . Iedere dag bij het doornemen van de nieuwsberichten krijg ik nieuwe schokken van , woede , verontwaardiging en medelijden , dat laatste , vooral toen ik vernam dat burgermeester Bart Dewever bij zijn sportieve prestatie krampen in de benen kreeg ! en dat erg pijnlijk zijn .

 2. Wat zijn de westerse politici toch dwazen ! Soennieten en Sjiieten moorden elkaar al dertien eeuwen lang uit, en dat gaat nu onverminderd verder. Er is echter een constante : als “ongelovigen” er zich mee bemoeien, keren ze zich beiden tegen deze niet-moslims. Onze idiote leiders willen “beide partijen met elkaar verzoenen”. Laat ze elkaar toch rustig uitmoorden, dan laten ze ons (een tijdje toch) met rust !

 3. Met alle middelen;
  http://www.gewoon-nieuws.nl/2013/08/bbc-tracht-met-foto-uit-2003-gifgasaanval-2013-te-bewijzen/#.UhxVqD-3utF
  Iran steunt Assad. De Golfstaten zijn tegen Assad! Assad is tegen de Moslimbroederschap. De Moslimbroederschap en Obama zijn tegen generaal Sisi. Maar de Golfstaten zijn pro-Sisi! Wat betekent dat ze tegen de Moslimbroederschap zijn!
  Iran is pro-Hamas, maar Hamas steunt de Moslimbroederschap! Obama steunt de Moslimbroederschap en toch is Hamas tegen de VS!
  De Golfstaten zijn pro-VS. Maar Turkije is samen met de Golfstaten tegen Assad; toch is Turkije pro-Moslimbroederschap en tegen generaal Sisi. En generaal Sisi wordt gesteund door de Golfstaten!
  Welkom in het Midden-Oosten en nog een prettige dag verder!
  http://ejbron.wordpress.com/2013/08/26/een-korte-uitleg-over-het-midden-oosten/

Reacties zijn gesloten.