Onmenselijk leed

Wes HardinEr zijn geen woorden voor de genoemde feiten uit een getuigenis van Hatune Dogan, een Syrisch-orthodoxe kloosterzuster.
Over bloed van christenen dat verkocht wordt aan de volgelingen van Allah en zijn Profeet, over moord, doodslag en verkrachtingen, over folteringen en dat allemaal in naam van de godsdienst van de vrede.  Onmenselijk.  Ondraaglijk.

Voor een Nederlandse verklarende tekst, ga naar collega-blogger Xander:

Moslims Syrië verkopen bloed geslachte christenen aan rijke Saudiërs

Wes Hardin

 

4 gedachten over “Onmenselijk leed

  1. Met Christenen mag men alles doen, ze vermoorden hun kerken in brand steken enz, het kan allemaal geen kwaad, de linkse pers reageert amper, maar wee als we hetzelfde zouden doen aan onze liefdevolle broeders de Islamieten, dan stond de wereld in brand en ook de linkse kerk reageert niet Dit is schandalig en tussen in gaat de Islamisering voort.

    • Onder het filmpje staat de uitleg van Xander. Klik daarop en je kan het relaas van de video lezen, met o.a.
      ‘Het is hun islamitische overtuiging dat als zij hun handen met dit bloed wassen, zij deelnemen aan het moordoffer voor Allah. Niet onze God, maar hun Allah. Het is hun Allah die menselijke offers eist. In hemelsnaam, dat is niet dezelfde God. Ze bedrijven dus ook flinke handel met christelijk bloed.’

  2. Ze betalen veel geld voor Christelijk bloed . Hoeveel zou men geven voor Moslimbloed , zelfs nog niet geschikt om er bloedpens van te maken , recht de vuilbak in , waardeloos !

Reacties zijn gesloten.