Geert Wilders: e-postadres geblokkeerd

PVV-leider Geert Wilders is boos op Gmail. Hij liet vanochtend via Twitter weten dat Gmail het mailaccount islamsticker@gmail.com heeft geblokkeerd en ‘dus onbruikbaar” heeft gemaakt. ‘We zullen zo snel mogelijk een nieuw e-mailadres maken. Klaarblijkelijk was klacht Mohammed Rabbae dus succesvol.’

Op het bewuste e-mailadres konden mensen een sticker bestellen met de tekst ‘De islam is een leugen. Mohammed is een boef. De koran is gif’.

Intussen is een nieuw mailadres beschikbaar, meldt Wilders op Twitter: islamsticker@islamsticker.org. Wilders noemde de stickeractie donderdag ‘een groot succes, al duizenden aanvragen. Nieuwe bij laten maken”.

FT

2 gedachten over “Geert Wilders: e-postadres geblokkeerd

  1. Waar blijven onze politiekers om een gelijkaardige actie te voeren of zijn ze bang dat ze het succes van Wilders zouden evenaren

  2. Geen enkele moslim gaat zich daardoor vragen stellen over zijn geloof. Ze hebben er immers 1400 jaar goede ervaringen mee. Als de islam niet bestond, zou hij speciaal voor hen moeten uitgevonden worden . Geen enkel land, en slechts uitzonderlijk een individu, heeft zich ooit afgekeerd van de islam, eens bekeerd.

Reacties zijn gesloten.