Oef!

Afbeeldingsresultaat voor gekraakt huis cartoonIn Termontstad waar eigendom een relatief begrip is, waar zigeuners en krakers vrolijk hun ding kunnen doen, kwam er plots verontrustend bericht toen bleek dat een gekraakt pand vuur ‘had gevat’ (… heeft u al ooit gelezen dat inbrekers een eigendom van iemand anders ingebroken, bezet en vernield hebben?) .  Niets aan de hand.  Had erger kunnen zijn:

“De lokale politiezone Gent bevestigt dat de aanwezige krakers niet gewond raakten.”

Meer hier over de goede afloop.

6 gedachten over “Oef!

  1. Wat een geluk dat er geen enkele van die brave krakers gewond is geraakt.Dat ze dat huis in brand staken was waarschijnlijk om hun te verwarmen. Dat ze daarmee de buren in gevaar brachten, dat ontkennen ze,daar ze hun buren waarschijnlijk? verwittigd hebben.

  2. Wij beschaafde burgers hebben andere manieren om ons ongenoegen kenbaar te maken als een ,verblijfplaats , hotelkamer of huurhuis niet voldoet aan onze eisen .
    Bepaalde groepen gebruiken doorslaande argumenten in de hoop op een beter onderkomen die past bij hun waardigheid . Ze steken gewoon den boel in de fik Termont en zijn groene kikkers met de hete adem van Mieke Van Hecke in hun nek zullen er alles aan doen om die arme noodlijdende medemenschen van verse pampers voorzien

  3. Inderdaad, het probleem niet benoemen en het bestaat niet, of verdwijnt vanzelf. De handige truc die door links veelvuldig wordt gehanteerd.

  4. Dat grandioos idee de naam ” krakers” schappen,werd vermoedelijk door ons aller Termont gestolen van Mieke Van Hecke Het gepensioneerd boegbeeld van CD en Vee. Onze socialist voelt de hete adem in zijn nek van zijn correcte concurent. Volgens mijn veelvuldige studies moet onze rode tomat zich geen zorgen maken. De inwoners van Gent bestaan uit 90 procent Islamieten ( kan ook iets minder zijn)
    Die haten Christenen , hun natte droom is hun te vermoorden en dan zouden ze een Katholieke bomma op hun nek krijgen

Reacties zijn gesloten.