Nullenzender op de korrel

Arnold Karskens, vermaard onafhankelijk, niet-embedded journalist en oorlogsverslaggever, kan het Het Journaal ook niet langer meer aanzien. De hoofdredacteur van het VRT-journaal en promotor van de «constructieve (non-)journaistiek» in Vlaanderen, Björn Soenens, blijft ondertussen vruchteloos zoeken naar een blindegeleidekomkommer.

Betty Vanmechelen Inge Nouwen®™ @IngeNouwen 1 u1 uur geleden Antwerpen, België
Als je als journalist je mening wil uiten,heb dan ook het lef om achter je woorden te blijven staan. Tweet is gewist.

 

5 gedachten over “Nullenzender op de korrel

  1. Die twee schijven augurken op zijn ogen heeft te maken met een schoonheidskuur . Als ik in de plaats was van “mijnheer” Soenens … ik zou het opgeven want de rest van zijne smikkel wil niet mee

  2. Met zijne baard toont hij duidelijk een bepaalde sympathie voor de Islaaaaaam

  3. Björn Soenens is een man die de “democratie” die sinds jaren op de VRT heerst sterk aanhangt. Hij kent de woorden objectiviteit, en neutraliteit waarschijnlijk niet. Vandaar dat hij vrijdag ook via twitter Tom Van Grieken blokkeerde.

  4. De politieke correctheid, is weliswaar een machtig wapen in de strijd om de monopolisering van de gewetensvrijheid, veel meer nog functioneert het als instrument ter vernedering. In totalitaire en semi-totalitaire samenlevingen gaat het er niet zo zeer om de waarheid te verhullen, als wel de burger tot in het diepst van zijn waardigheid aan te tasten. Dat gebeurt door hem in het gezicht voor te liegen over wat voor iedereen zichtbaar is. Het gevoel van machteloosheid dat op die manier teweeg wordt gebracht is ongetwijfeld de meest effectieve manier om de wil van een mens te breken zonder tot geweld over te gaan.

    • ‘Men don’t like to step abruptly out of the security of familiar experience; they need a bridge to cross from their own experience to a new way. A revolutionary organizer must shake up the prevailing patterns of their lives—agitate, create disenchantment and discontent with the current values, to produce, if not a passion for change, at least a passive, affirmative, non-challenging climate. ‘
      Saul David Alinsky, Amerikaanse jood, schrijver van het boek ‘Rules for Radicals’. Eersteklas stoker dus, die jood waaraan Links een voorbeeld neemt.

Reacties zijn gesloten.