10 gedachten over “Respect voor de ramadan aub

 1. Zo zie-je-maar… wàt vreselijks kàn gebeuren indien men op vacantie trekt naar een land waarvan men de gebruiken & zeden NIKS AFWEET.
  Spijtig-genoeg hebben velen nù een bloedig lesje geleerd. 🙁 🙁

  • Ik pleit al langer dat Bibi de hele zooi moet fragmenteren met NBC materiaal (maar zonder de B en C).
   Meest eenvoudige oplossing.

   Tussen haakjes Gerrit, lang geleden of zoals ze zeggen ‘long time no see’

   • Klopt, beste Trucker.
    Ben verhuisd. Zit nu voornamelijk op de
    reeds aangegeven site.
    Bevalt prima daro.

 2. Hierboven even de foto bekeken.
  Respect is bedoeld voor MENSEN,
  niet voor een oorlogstheologie van het
  type islam e.d.

 3. Van zonsopgang tot zonsondergang geen seks is er voor sommige moslims teveel aan, zeker als ze dan nog geconfronteerd worden met al dan niet volslanke dames in bikini. Een aanslag lijkt hen dan de enige uitweg. ‘Das müssen wir aushalten’ zeggen ze dan in D.

 4. Tja de idioten die op vakantie naar islamietenland tunesië gaan komen hals over kop terug…wat is er aan de hand (retorische vraag).
  Het soort volk dat zo inkonsekwent is om voor welke reden dan ook naar een islamietenland te trekken en in eigen land het luidst roept tegen de islam invasie door de de asiel toeristen hebben geen spreekrecht.
  Trouwens ik haat dubbele moraal en principleoze zakkenwassers zoals die schijters die niet wisten hoe vlug ze moesten lopen naar de luchthaven.
  Een Vrije Westerse burger heeft geen mallemoer te zoeken in islamietenland en al helemaal niet als je jezelf Christen heet.
  Met dit SOORT lieden is het niet moeilijk om te beseffen dat de multikulle linkse islamofiele zooi een gewonnen zaak heeft en neem daar dan de niet te onderschatten beïnvloeding door de media bij…
  Geen doemdenken maar een nuchtere vaststelling is dat Rechts islamofoob het nooit zal halen.

  • Zoals u inderdaad terecht schrijft, en ik al meermaals postte “wij hebben niets te zoeken in zandbaklanden”. Mij zien ze daar alleszins nooit.

 5. Misschien een verkeerde interpretatie van “geen bikinis”….. dus naakt ! , om toch een rameldan-graantje mee te pikken en hun harde beproeving toch een beetje te temperen

Reacties zijn gesloten.